MEGA POLÝETÝLEN KÖPÜK SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ köpük levhalar üretmekte ve teslim etmektedir. Ambalaj, ayakkabý, deniz, otomotiv, promosyon, týbbi ürünler, spor, tekstil ve inþaat ve izolasyon sektörleri için kapalý hücre polietilen levhalar sunmaktadýr... ayrýca tekstil devi....
POLÝETÝLEN FÝRMASI 30 ÜLKEYE ÝHRACAT YAPACAK
No Products In The Cart
START SHOPPÝNG
0
LOGÝN
Username/ Email
Password
Remember me
Lost password?
Home
Search
Sitede ara...
SEARCH ÝN:
Polietilen firmasý 30 ülkeye ihracat yapacak
23 Eylül 2022
Tekstil fabrikamýz
Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mustafa Varank, birtakým programlara katýlmak için bulunduðu Adýyaman’ýn Besni ilçesinde Mega Polietilen firmasýnýn açýlýþ törenine katýldý.
Polietilen köpük üretimi gerçekleþtiren firmanýn 30 ülkeye ihracat hedeflediðini belirten Mega Polietilen Yönetim Kurulu Baþkaný Eda Özhan açýlýþta yaptýðý konuþmada “Adýyaman’da 135 bin metre kare alaný kullanarak 46 bin dekarýný üretime bir yýl içerisinde hazýr hale getirdik. Mevcutta 400 personelimizi istihdam ediyoruz. Hedeflerimiz içerisinde bin personel çýkabilmek ve daha ötesine ulaþmak” diye konuþtu.
Gerçekleþen programa Sanayi ve Teknoloji Bakaný Mustafa Varank, AK Parti Adýyaman Milletvekilleri Halil Ýbrahim Fýrat, Fatih Toprak, Yakup Taþ, Adýyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adýyaman Belediye Baþkaný Süleyman Kýlýnç, Mega Polietilen Yönetim Kurulu Baþkaný Eda Özhan, kurum müdürleri ve iþletme çalýþanlarý katýldý.
Patron 25.000.000 tl lik sermaye artýrýmý için 5.66 dan alacaðým demiþ Spk ya.
25.000.000÷5,66= 4.416.961 lot
Bugünkü kapanýþ fiyatý: 5.12 tl.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Vergi dairesi mali tablosu geldi.
2023 ciro 3.35 mlr
Net kar 261,5 mln tl.
Geçmiþ verilere bakinca vergi dairesi ve ufrs bilancolar birbirine çok yakin geliyor.
Borsaya gönderilecek bilanço enflasyon muhasebesi sebebiyle bundan iyi olur diye düþünüyorum.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Karlýlýk ve ciro dikkate alýndýðýnda, olmasý gereken fiyatýn çok uzaðýnda. Bu hissedeki sorun nedir, anlamýþ deðilim.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
https://www.gazetegolbasi.com.tr/hab...aber-5124.html
ilginç bir haber.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. her önemli yatýrým insanýn kendi tecrübesi ve bilgisi ile alýnýr.
Tavan tavan gitti bakalým.
Yer Ýmleri