Ticarette parayý malý alýrken kazanýrsýn borsada böyledir malý ucuzken alacaksýn
Ticarette parayý malý alýrken kazanýrsýn borsada böyledir malý ucuzken alacaksýn
Artýk dibe deðdi yani bedavadan az pahalý durumda þuan tüm alým gücümü kullandým daha imkaným olsa hiç düþünmem buradan alýrým
Borsada doðru düzgün hisse kalmadý çoðu þiþirilmiþ balon gibi patlamaya hazýr geri kalaný da zarar eden veya taþ gibi yerinden kýmýldamayan kaðýtlar. Ben MEGAP 'ýn geleceðinin parlak olduðunu düþünüyorum. Sektör iyi karý da iyi yakýnda ben ilave yatýrýmlar olacaðýný düþünüyorum. Þirket büyümek için müsait sürekli pazar arayýþýndalar. Ýnþallah iyi olur.
Temeli hakkýnda bilgi sahibi deðilim. Grafik büyümeye müsait![]()
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Hacim iyice düþtü demekki bu fiyatlardan kimsenin vermeye niyeti yok almaya niyeti olanlarda çýtayý yükseltecektir illaki bu kaðýt uzun süre yatayda gitmez yakýnda tepki verir
arkadaþ iþleme kapatýn bari olsun bitsin seans sonu bir fiyat belirle birde hacim koy tamam.. bu nedir ya
Zamaný geldi
Yer Ýmleri