Bu tabloya göre Konfrut ihract aðýrlýklý, AG ise iç talep aðýrlýklý hasýlat elde ediyor görünüyor.
Ýhracat kalemi de arttýðý zaman tam olacak, karlýlýk da artýracak o zaman.
Bu tabloya göre Konfrut ihract aðýrlýklý, AG ise iç talep aðýrlýklý hasýlat elde ediyor görünüyor.
Ýhracat kalemi de arttýðý zaman tam olacak, karlýlýk da artýracak o zaman.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bugün ki haber kendi þirketini mi devir almýþ neyi anlatýyor bilen biri özet geçebilir mi acaba
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Þirket kurumsallaþmaya önem vermeye baþladý gibi, geçmiþteki eksikleri düzeltiyorlar, geçenlerde de benzer düzeltmeler gelmiþti, ciddiyet iyidir.
Dünkü düþüþü telafi edecek mi bakalým.
Sanýrým Konfurt tarým ile ilgili derken Konfurt AG den bahsediyorsunuz . Yeni faaliyet alaný.
Faaliyet konularý ile ilgili tüm bilgiler.var þirket linkinde.
https://konfrutag.com.tr/
O siteye baktým çok sýnýrlý bilgi var
Ben de sizin gibi düþünerek portföy aðýrlýðýný artýrdým biraz.
Hem son çeyrek performans hem gýda fiyatlarýnda son dönemde yaþanan yükseliþ beni KONFRT a yöneltti.
Ayrýca pandemi nedeniyle tüm dünyada tedarik zincirlerinde aksamalarýn yaþandýðý bir dönemde bu yönde de faaliyetlere yatýrým yapmasý önemli geldi.
Tabi biz böyle düþünüyoruz diye hisse fiyatý hemen yükselecek demek deðil. Borsada böyle olmuyor çoðu zaman. Çok yatýrýmcý icraatý bilançoda görmek istiyor.
Onlarla aramýzdaki fark þu olacak : eðer öngörülerimizde haklý isek biz ucuz fiyattan girmiþ olacaðýz, onlar belki de bizden yüzde 50 daha pahalý girecekler.
Ýlk çeyrek bilançolar bu kadar yaklaþmýþken bu fiyatlarda duruyor olmasý enteresan.
Valla iþin açýkçasý bu fiyatlarda durmasý da iþime geliyor, pozisyon artýrmaya devam ediyorum.
Amerika'da bir ayda en çok kazandýran sektörler : Gýda - Yolcu Taþýma - Kömür - Yazýlým - Ýçecek - Gayrimenkul
Amerika'yý yeniden keþfetmeye gerek yok.![]()
Yer Ýmleri