Satan satsada kurtulsak.suni beklenti olusturup hikayeden isler ceviriyor hýnzýrlar
Satan satsada kurtulsak.suni beklenti olusturup hikayeden isler ceviriyor hýnzýrlar
daha öncede belirtmiþtim,9 aylýk bilançolar stoða çalýþtýðý dönem..
emininmki arada kaybolan beklenti
stok kaleminde kaybolmuþtur..
temelci arkadaþlar yorumlayacaktýr.
orada gitmemiþse buda dalavereyemi baþladý þüphesi doluþacaktýr beyinlere..
tabi bence..
Bilançoda bence satýþlar özellikle dolar ve euro geçen yýlýn ayný dönemine göre daha düþük seyrettiði göz önünde tutulursa gayet güzel. ciddi miktarda satýþlar artmýþ. 7 liradan 6.2 liraya gelen bir Euro kurunda farklý bir kar rakamý beklemiyordum açýkçasý, bundan sonrasý bundan öncesinden daha iyi olacak çünkü þirket hacimli üretiyor ve hacimli satýyor. Faiz indirimleri kurlarý yukarý çekemedi, kurlar yukarý gittiði zamanlarda KNFRT tek seferlik kar yazmasý, kurlarýn düþtüðü zamanlarda da tek seferlik zarar yazmasý (veya þimdiki gibi karýnýný düþmesi) çok normal. Benim beklediðim normal karþýladýðým bir bilanço, piyasa ne der göreceðiz elbette.
Pozitif taraftan bakarsak bu Euro kuru ile alýp yaptýðýmýz üretimi önümüzdeki yýl boyunca satýyor olacaðýz, elmalar soðuk hava depolarýna ucuz ucuz girdi, Euro bu seviyenin altýna gitmezse (ki artýk bence 6.2 altýna gitmeyecektir) önümüzdeki yýl için oldukça pozitif konuþabiliriz.
1 milyon kar ne ya? Euro düþtü de senin bir kar marjýn var demi? Kar marjýn yarýya düþsün 4-5 milyon kar gelsin anlarým. Tam bfren gibi bilanço yolladý. Hiç bir kaðýda aþýk deðilimdir aygaz hariç. Düþerse alýrým yükselirse yolu açýk olsun...
2-3 milyon kur zararý
5-6 milyon hammadde stoðu
2-3 milyonda vergi karþýlýðý, olaðan üstü yönetim gideri vs vs dese
Al sana kayýp 10 milyon..
Bunlar sabah sabah sallama tabi, tahmin
Temelcileri sahneye bekliyoruz
Tabi bence
Stoklar.jpg
Þöyle yorumsuz býrakayým.
Yer Ýmleri