Gerçekleri yazýn milleti kandýrmayýn.
Elinizde kaðýt var diye ne kendinizi nede baþkalarýný kandýrMAYIN
Gerçekleri yazýn milleti kandýrmayýn.
Elinizde kaðýt var diye ne kendinizi nede baþkalarýný kandýrMAYIN
Mesut bey siz çýkmamýþ mýydýnýz hisseden? Nedir bu gerginlik rahatlamýþ olmanýz lazým.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseden çýkmamýn gerçekleri yazmakla bir baðlantýsý olmamasý lazým.
Hisseye burada bulunanlar.
3 çeyrek yok 32 gelir yok yok 36 blanço karý gelir diyenler vardý.
24 te takýldý ve patladý senet .
Yok alman ortak dediler yok elma mevsimi yok nar mevsimi dediler.
Milleti kandýrdýlar. Ben baþkalarý kanmasýn isterim.
ben düþüncemi ve her yýlsonu olan bir hareketi yazdým kimseye bana inanýn demedim sadece görüsümdür .sattým deyip tekrar buralarda dolasmanýzda manidar .enerjilerden almýstýnýz enerjinizi. buralarda tüketmeyin nefesinizi .býrakýn herkes kendi karar versin ben gidiyorum sattým diyerek duyurmanýza gerek te yok insanlarý beklentilerini törpülemeyin
Sn mesutati burasý bir form herkes fikrini dile getiriyor ,
bazý arkadaþlarýmýz teknik bazýlarý da temel analizlerini burada aktarýyor.
bu çeyreðe kadar bu hisse de kimse kaybetmedi..ta ki yatýrýmlarýn bitmesi ile öngörülemeyen maliyet giderleri ortaya çýkana kadar..
ben þirketin orta vadeli projeksiyonuna güvendim devam ediyorum..maliyetim nedeni ile buna katlanabilirim sizi bilemem..
bir de öngörülemeyen takas hareketleri var ki ne kadar neticeye tesir eder onu da zaman içinde göreceðiz..
borsa da yatýrým yapýyorsanýz en son kararý veren sizsiniz...
bir tuþa basýp alýyor yada satýyorsunuz...bu karar verme sizin uhdenizde ...
iyice araþtýrýn okuyun analiz edin ...kimseyi suçlamayýn...
burada yazan herkes sütten çýkmýþ akkaþýk deðil ...
simsarlar da var masum iyi niyetli insanlar da var...
para kolay kazanýlmýyor...deðerini bilerek hareket edelim ...
bunu ben de acý tecrübemle aktarayým...
15-16 yýl önce yatýrýmlarýmý teslim ettiðim dealer arkadaþým vardý ben uyarýrdým bu hisse pirimli neden aldýn diye o da bazan oyuna gelirdi...bu piyasada arkadaþýný kandýrmazsan para kazanamazsýn derdi...beni de kandýrdýlar derdi...simsarlar biliyor ki bizim vatandaþýmýz araþtýrmaz ya birilerine teslim olur yada tüyo peþinde koþar sonuç ne yazýk ki ..hüsran..
bütün yatýrýmcý arkadaþlarýma sabah sabah çok uzattým ama ...
nacizane tek önerim... okuyun araþtýrýn karþýlaþtýrýn analiz edin ...sonra da sabredin ...meyvesini almamak mümkün deðil...
...herkese hayýrlý kazançlar...
SAATLÝK..
BU KANALDAN YUKARI YÖNLÜ BÝR ÇIKIÞ YAPABÝLÝRSE KISA VADEDE BÝR SÜRE DAHA YUKARI YAPABÝLÝR..
TABÝ BENCE.
Kafan mý iyi senin neresi patladý senet zirvesinden %20 düþtü diye mi patladý kaðýt 12-13 lerden 40 küsürlere gelirken iyidi.Þimdi %20 düþtü diye kötümü oluyor.Herkes düþüncesini paylaþmakda serbesttir.Burasý forum.Bakarsýn baþka bir haber gelir farklý yerlere gider.Knfrt Zarar mý etmiþ onu söyle bana.Düzenli olarak kar ediyor bedelsizde verdi.Hisse düþerde çýkarda kimseye suç bulmayýn.Herkesin aklý var kanmayacaksýnýz araþtýrýp öyle gireceksiniz hisseye.Herkes kendinden sorumludur.Kýrýcý olmayalým....
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yer Ýmleri