Eyvah eyvah.
Tkuru batmıyor , senede birkaç milyon satış ancak yapabilen selçuk gıda batmıyor ama konfrut kötü, konfrut felaket, berbat. Vs vs
Arkadaşlar satışları euro üzerinden olan firma tabi ki euro ike kredi kullanır. Bunun dezavantajı nedir ki? Ha derseniz ki lira faizleri de düşmüştü o nedenle neden lira kullanmadı . Tartışılır ama bu kadar .... ( buraya o kelimeyi yazmak istemedim) atacak bir durum değil bence euro kredi kullanması.
Döhlerin buna olan borçları vs konusu adam malı üretip gidiyor dohler e satıyor. Bundan daha doğal birşey olabilir mi? Ticarette herşey nakitle mi dönüyor. Satışlar arttıkça borçların da artması normal.
Öte yandan tarım işine giriyor. Bence geleceğin en parlak sektörü olacak çünkü gelecekte insanlar aç kalacak aç. Çok mantıklı hareket. Bırakmıyorsunuz ki kağıdı devamlı kötü yorum devamlı kötü yorum. Tam toparlayacak hoop aşağı.
Bence bu kapıdın şu an speği yok. Kağıt ucuz kaldı diye KY De bol. Bu nedenle deen ufak olumsuz yorumlarda Ky korkutup hooppp aşağı. Bunu da kim yapıyor biliyor musunuz?Kağıdın ileride speği olmaya namzet kişiler. Kendileri kağıdın istedikleri kadar bir ele geçirsinler bakın bakalım buradaki de dergilerdeki de , aracı kurum yorumları da, öneri listeleri de nasıl değişir.
Bakın bu yazdıklarımı kağıdı alın veya başka bir nedenle öneride bulunmak için yapmıyorum. 30 senelik borsa tecrübem böyle çok kötü yorumlar yapılan kağıtlarda alım zamanı yaklaşmış olabilir diyorum sadece. Her yatırımcı kendi alım satımından kendi sorumludur. Benim yazdıklarım 30 senelik bir küçük yatırımcının yazılı muhabbetidir. Kağıt önerisi vs olarak lütfen algılamayın.
Hepinize saygı ve sevgiler.