ASELSAN dan ziyade benim sisteme göre halkbank þiþe soda kozal savunma taraflý hisseler..
Etkilemek istemem..
Sadece fikir MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bir de yorumlasanMI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Dejavu oldu sanki...
Ayný muhabbeti sanki 1 ay önce de yapmýþtýk ayný hissede...
Tabiki riskli...
Ýyi bilanço açýklayacak bence bu kez ve burayý açýða satýþla vuruyorlar...
Petrol düþer ve tepki gelir diye aldým... ortam öyle kolay kolay düzelmez, o yüzden arada tepkiye oynamak lazým likitlerde...
Yoksa hiç düþünmeden taþýrdým...
Asels de giren grubu bilmiyorum... 19.40 dan uzun yapýp kapatmýþtým ilk sonrasý grubun agresifliði shorttan ya 3-5 kademe alýp kaçmama ya da uzak durmama sebep oldu... Orada pozisyon alýrken dikkatli olmak lazým...
Koza ile alakalý ihtisas yapacak kadar ilgilendim her kademesiyle yýllarca... Altýn fiyatýndan ziyade mahkeme þu an fiyatlanýyor... o yüzden sabahta girip çýktým... söðüt madenini kaybetmesi yazýk oldu, sonuçta anlaþacaktýr gübre fabrikasýyla bence ama þu an sahiplik sorunu üzerinden fiyatlama yapýlýyor...umarým mahkeme sonuçlanýr ve iþ artýk mecrasýnda yürür...
Halkb iþlem yapmýyorum... sadece ucuzluk hikaye deðil benim gözümde... þeffaf deðil bence ucuz da deðil...ama iyi para kazanma þansýn var ...
Ýnþallah gönlüne göre olur...
ASELS(F) 22.80 denemesi yapabilir. Ortalamalarýn üzerinde ve en yakýn hedef burasý. KOZAA(F) 10.95 üzerinde tarihi zirvesi olan 11.15 i test eder ama bence asýl direnc 11.60 da. HALKB icinse 6.30 ile 6.60 hedef noktalar.
Eger yarýn oyunu dogru oynayabilirsem ve hedeflerim tutarsa reverse pozlar almayý düþünüyorum. Özellikle endekste 140 binin öyle bir cýrpýda asýlmayacagý kanatindeyim. GARAN icin en kritik seviye 10.40. Burasý hem yatay hem de 50 günlük EMA noktasý. 10.72 direnc ve yarýn buraya tepki gelebilir. THYAO 13.50 50 günlük EMA ve bugun test etmiþ. Toparlanmasý kolay olmayacak. 13.79 a bir tepki yükselisi olabilir.
Kaðýtlara dün biraz baktým, çoðuna gömmüþler. Trend falan kalmamýþ. Bir süre aþaðý izleyeceðiz sanýrým..
Buna raðmen bazý olanaklar var.
Yer Ýmleri