Originally Posted by zebetosu komisyon oraný nedir? hangi kurum? 1 Kademe komisyon ...25 puan..
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Ben bekleyen tüm long(poz kapama) emirlerimi sildim...
Dünün tam tersi bir durum yaþanabilir... Þort açýn demiyorum kimseye... Ama her ne seviyede olursa olsun bugün long girmeyin...
[IMG][/IMG]
Originally Posted by Verge Dünün tam tersi bir durum yaþanabilir... Þort açýn demiyorum kimseye... Ama her ne seviyede olursa olsun bugün long girmeyin... Sn verge saat 14,30 dan sonra aþaðý gelir diye bende kendi kendime senaryo düþünüyorum... Dün ve bugünkü yükseliþ M.C getirebilir..
[IMG][/IMG] Teorik fiyata 142,500 göre pala Þort acýn diyor.... Vadeliyi tutup birden yukarý alýyor dün yaptýgý gibi..
Originally Posted by Zülfü Aþkýn Sn verge saat 14,30 dan sonra aþaðý gelir diye bende kendi kendime senaryo düþünüyorum... Dün ve bugünkü yükseliþ M.C getirebilir.. Her ne kadar paralel düþünsekte... Ben MC' ye kadar burda tutabileceðini zannetmiyorum... Ha olur ki tutarsa kesinkes gözü daha yukardadýr, o zaman poz kapatýrým...
LÝKÝT BANKA ....Vadelisi 5600 puan yukarýda........... [IMG][/IMG]
Forum Rules
Yer Ýmleri