Ben þimdiye kadar yüksek frekanslý veriyle , yani 5 dk 15 dk saatlik falan, çalýþýp para kazanan görmedim, duymadým.
Alýrsýn verirsin, piyasada insaný zaaflar þu yüzüne çýkýyor, verd8gin aldýðýndan çok oluyor. Geçen haftadan beri bimasta yakalandim, biraz geri gelsin az zararla çýkayým diye bekledim olmadi, bugün artýk salladým gitti, þükür ki kaldýracý az tutuyorum. Hasar her türlü çýkar ama bu kadar olmayabilirdi. Takip ettiðim yapý bozulmasýna raðmen pozisyondan çýkmadým, zaaf iþte..
Düþük frekans, düþük kaldýraç ve sabir..
Bazen herþey kabak gibi çýkýyor. Poza girip beklemek lazim. Hirslanmadan aynen devam etmek lazým. Ne zaman gözüm döndü saðlam dayak yedim oturdum.
haddim olmayarak aranýzda ki belki de en genç insaným ...
nacizane tavsiyem yüksek lot deðeri yerine küçük iþlemlerle aralýklý müdahale yapmak gerekiyor...
þu genç yaþýmda belli baþlý grup gazýna gelerek cahilliðimle PEGASUS giderken 34 lerden 78 lere iki defa margincall yedim ve o zaman ki deðeri toplamda 84000 bin idi...
þimdi..bu pegasus yükseliþinden beridir inanýlmaz moral bozukluðu ile az da olsa iþlem yapmaya baþlamýþtým....
tavsiyem..
az miktarda elde tutarak iþlem yapmaktýr..
benim sitemimi kendim o kazýktan sonra kurdum..
emarelere ve trendlere kesinlikle uyarým..sistemim kimi zaman bolca uyumsuzluk çalýþtýrsa da az miktarda iþlem yaptýðým için kademe yaparým...
çok miktarda iþlem ile ASLA kýsa da oynamam bunun kazýðýný pegasusta yedim gaza gelerek..
þimdi kendim ce sistemim..
15 dakikalýk periyotlarda trend çizim kendimce iyilesþtirdiðim ve belli baþlý algoritmik trade eden robotlardan arakladýðým sisstemler ile bu 15 dakikalýk ve 5 dakikalýk üstüne koyarak kýsa periyodu genþletirim..
benim sistemde 15 dakikalýklar neredeyse indikatör hareketleriyel 1 günlük ve 4 saatlik iþlemleri grebilme amaçlý...
ekranda grafikte görünen indikatöre yansýmasý geç olduðu için mecburen az lotla iþlem yapýp bekliyorum..
gün içinde de 5 dakikalýklara göre trade edip durup durmayacaðýmý 15 dakikaya geniþ inidikatör ayaklarý ile saðlýyorum...
5 dakiaklýk sistemim de 377 EMA 610 EMA TRENDÝN GOLDEN VE DEATH CROSS HIZINI VE TUTUNMASINI ÝZLÝYORUM..
15 dakikalýkta CCÝ MOM89 AYNI zamanda 5 dakikalýkta da bunlarý deðerlendiriyorum..
HADDÝM olmayarak buraya grafik atarken aslýnda en sade halini atmýþ oluyorum...
15 DAKÝKALIK SÝSTEMDE ema 38 ema 89 ho 38 ho 89...
5 dakikalýkta trade krýlýmlarýný 144 ema 89 ema ve ho ile trendin duruþuna da 377 610 ile bakýyorum..
610 ema 1 dakikalýkta bile HERKESE PARA KAZANDIRABÝLÝR KULLANMAYA ALIÞIRSANIZ..öenmli olan geri yüksek periyotta ki çizilen trendler..yani kesinlikel nerede olduðumuza geniþlikten bakmalýyýz...
KESÝNLÝKLE yanlýþ anlamayýn...bu yazdýklarýmý...KENDÝ TECRÜBEM..
bir de anlýk ta iþlem olsa ki hepiniz deneyimlisiniz belli baþlý indikatör tepkileri geri dönük kesinlikle bakýnýz....
GÜN ÝÇÝNDE PAYLAÞTIKALRIMIN SON GÜNCEL HALÝ..SÝSTEMÝN YALANCISIYIZ..
sistemimin 5 dakiaklýk ve 15 dakikalýta fiyatl hedefleri..neredeyse bilmiþ..
UMARIM ÝÞÝNÝZE AZ DA OLSA YARIYORUMDUR....
SAYIN ZÜLFÜ HOCAM HERÞEY PAYLAÞTIKÇA GÜZEL...
önemli olan böyle bir grupta sistem kritiðini yapmak ve beyin fýrtýnasý yaþamak..
ben bu grupta herkesin baþarýlý görüyorum her konu da ...
VE EN KÖTÜSÜ DE KENDÝNÝZE YAPILAN KÖTÜ YORUMLARA HAK VERMENÝZ...KENDÝNÝZÝ ÖTEKÝLEÞTÝRMENÝZ...
KAYBEDEN HERKES ÞUAN KENDÝSÝNE HAKSIZLIK YAPIYOR..
KÝMSE KÝMSEDEN ÜSTÜN DEÐÝL BU DÜNYA DA....
Yarýna çýkacaðýmýzýn garantisi yok....
Saðlýk camiasýndan biri olarak derim ki yaþamanýza bakýn...
Korkmayýn abiler....!!
Daha önce yaptýnýz yaparsýnýz...!!
Zülfü hocam hepimiz beceremiyoruz, takýlma fazla kafanada takma.
2018 de baþýma geleni biliyorsun -550k hala buradayým.
ne yapçan bu soðukta karda kýþta
tv izlesen (tatillerde bakýyorum sadece) izlenecek bi nane yok
balýða çýksan (deniz kenarýndasýn diye biliyorum) kýþýn çýkýlmaz.
torun vs yoksa oyalanacaðýn
dönüp dolaþýp ekran karþýsýna geçeceksin.
dertleþmek istersen tel numaram ISQ iþaretinde var.
dükkan açýk her zaman bekleriz. kal saðlýcakla.
Bear_Bull
@BearBull26
Arkadaþlar trend döndü mü sizce ???
Yer Ýmleri