lanet olsaý hisse gene ayný hareketi yaptý ve benim gibi short düþünen bir çok kiþiye zarar ettirdi..
kýsa periyotta iþlem yaptýðým için doðru düzgün para kazandýrmadý short tarafýnda..
bana long tarafý hep balon geldi bu hissenin..35 36 olacak diyenlerle doluydu forum 31 dedi kaldý..kademeli davranýlsa acele edilmese ve alým 15 dakikalýða göre yapýlsa kesinlikle ilk verdiðim karar olan shorttan para vardý..önemli olan parayý yönetebilmek strateji geliþtirmek...ama inanýn hiç ýnandýrýcý gelmedi çýkýþý halende gelmiyor..
benim sistemde aselsan...
1-180 dakikalýk periyotta kullandýðým indikatör deðiþkeni 2486 ya kdaar çalýþan çýkýþ yönlü bir destek yayý ve alaný sunmakta..
2- saatlik bakýldýðýnda da daha önce de sürekli bahsini geçtiðim 2794 deðeri sonun da kýrýlmýþ bulunmakta her ne kadar yukarý atak yapýlsa da denemelik bu deðerin üstünde duramayacaðýna aartýk görmek istiyorum..
3-saatlik indikatör deðiþkeni referan deðer olarak 27,29 oalrak göstermekte...bunun altýnda kaldýðý sürece de 2537 ye kadar bomboþ bir alan bir arazi tarla aartýk ne dersen o bulunmakta...
4-aselsan grafiði tersten bakarsanýz bu hisseye niye kafa taktýðýmý anlarsnýnz..
Yer Ýmleri