tkfen günlüklerde yakýþýklý görüntü verdi. Vadeliden tek kaldýraç yüklendim.
Baþkalarý da var, izliyorum bakalým..
tkfen günlüklerde yakýþýklý görüntü verdi. Vadeliden tek kaldýraç yüklendim.
Baþkalarý da var, izliyorum bakalým..
Abi elinizde ne var baþka..
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekgyo vadeli de var. Tek kaldýraçtan biraz fazla.
Spot þimdilik icbct var. 50-100 endeksler dýþý kaðýtlarla kötü deneyimlerim olduðundan fazla açýlmadým, makul miktar..
icbct haftalýklarda çok yakýþýklý duruyor. Birkaç ay tutacaðýmý düþünüyorum.
Diðer bazý bankalar da iyi, takip ediyorum.
Migrosu kaçýrdým, telekomu izliyorum. Bakalým..
Bende hem viop hemde spota bakýnca konsantrasyon sorunu yasýyorum.... Vadeli ile oynamak bana mantýlý gelmiyor... Bu benim için geçerli olan bir sey baþka biri için mantýklý olabilir...Bir haber ile Þu bara bak 1000 puan benim bunu kaldiracak ne param nede pisikolojjim yeter...[IMG][/IMG]
Ama spotta hisse aldým ...Aþaðý geldi bunu bekleyecek pisikolojim de param da var ... buyrun örnek bugünkü spot iþlemlerimden MÝPAZ
[IMG][/IMG]
Aldýgým fiyatýn altýnda beklerim ben bunu ....
Ýlk verilen karar en doðru karardýr... Benim de ilk kararým kendime VÝOP dan uzak dur sana uygun deðil Zülfü Aþkýn
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Spotta iþlem yapmaya devam... Robot yada manuel ile viop oynamak bana uygun deðil......Zor kazanýlan parayý neden kolay kaybedeyim ki...
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Saat 17-17.30 barýný görüp dýþarý çýktým.
Ay ne güzel olmuþ o öyle.
Barlarýn söylediði ve prensip gereði endeks kontrat yok haftasonuna.
TCELL, GARAN, YKBNK, KCHOL vadeli aldýk.
ASELS, ENKA, TTKOM, EREGL haftaya inþallah
Pazartesi Testere, Salý 1682 üzerine oturur diyor barlar.
Grafiðin son hali aþaðýda.
EMA ve CCI Kýrmýzý düþen trendi deldi geçti.
Yeniden Kýrmýzý trendin altýna dalmazlarsa yön yukarý.
Uzun vadeli ve yakýn vade ortalamalar öpüþüp ayrýlacaklar mý bakalým
![]()
Son düzenleme : fuzzy_logic; 22-01-2021 saat: 22:02.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýþin içine daldýkça ÝNDÝKATÖRLERE olan saygým yok oldu...Grafik insanýn dýþ yüzünü gösterir....Temel analiz ise insanýn iç organlarýný gösterir... Kendime bunu kabul ettirdim...Tabiki bana göre baþkasýna göre durum deðiþir....
Yer Ýmleri