Size bir kýlçýk atayým.
Kendini bir halt zanneden elliotisyenlere, kusursuz bir impulse gösterilip, sonra da nasýl manipüle edilerek paspasýn altýndaki 'anektarlara' talip olunur, isimli çalýþma....
Saðolsun SP500 Palasý ücretsiz eðitim vererek öðretti.
Palaya aykýrý gidilmez, Pala Bistte on kaplan gücündedir, Palanýn gücü herþeye yeter amen.
Mesela yani
p.s.: Þimdi þu anda 'Kelebek Etkisini' baþlattým. Bakalým at þeyine konmayýz umarým. Hayýr, böyle de bir þey var yani, ne dalgasý, ne dubarasý. Adam çiziyor, biz de resmediyoruz altý üstü, bir þey tahmin ettiðimiz yok.
Hem EWP homojen piyasada yapýlýr çalýþýr diyeceksin, hem piyasanýn homojen olmadýðýný kabul edeceksin, hem de salt EWP yapacaksýn. Hadi leyn... Kaçenzi
Soru þu; Hafize Ablaya neden yol verdiler.
Bir politika deðiþikliði?
Ya da en azýndan yerel seçimler öncesi kýsa bir 'es' ?
Gidenle, gelenin farký ne?
Belki de tamamen þahsi meseleler, yani aile meselelerini kastetmiyorum, Abla belki de MB ye biraz sert dalmýþ olabilir, bu da kurumsal yapýda dalgalanmalar yaratmýþ, dýþarýdan gelene tepkiler yaratmýþ olabilir. Gerisi 'teferruat'...Tabi teferruat falan da, bir yandan da kullandýklarý 'taktik' çok tanýdýk geldi.
Zamanlama, ayrýca manidar. Bizim zigzag tam tamamlandý, akþamýna(?). Tesadüftür, tesadüf.
Topik deðiþmiþ, hayýrlý olsun.
Ben hisse diye buna derim...marjlara bakýn...bi çeyrekte KCHOL piyasa deðeri kadar kar ediyor...peh..
2 Þubat 2024 haftasý aðýrlýklý ihtimaller...YTD
Allahýn izniyle burayý yýkacaz arkadaþlar....
Koy oðlum Mehter kasedini...böyle piyasa deðeri mi olur leyn, Apple+Amazon un piyasa deðeri tüm Avrupa borsalarýnýn toplamýndan büyükmüþ...
Microsoft

Yer Ýmleri