Originally Posted by fuzzy_logic Çok deðerli görüþ ve paylaþýmlarýnýz için çok teþekkür ederim. güzel eðitici çalýþmalar olduðunda hep beraber nasýl HAZ alýyoruz deðil mi dost
Originally Posted by rosense güzel eðitici çalýþmalar olduðunda hep beraber nasýl HAZ alýyoruz deðil mi dost "sýrr-ü hakikate mahrem olunca bir katre þeklinde ummanlar gördüm. merdan-ý hüda'ya ender olunca derviþ suretinde sultanlar gördüm. bu gülþenin bakmam çiçeklerine meyletmem hezar nâmelerine ben o çiçeklerde þebnem yerine semadan damlamýþ alkanlar gördüm."
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Originally Posted by fuzzy_logic "sýrr-ü hakikate mahrem olunca bir katre þeklinde ummanlar gördüm. merdan-ý hüda'ya ender olunca derviþ suretinde sultanlar gördüm. bu gülþenin bakmam çiçeklerine meyletmem hezar nâmelerine ben o çiçeklerde þebnem yerine semadan damlamýþ alkanlar gördüm." Bu çok güzeldi. Duygulandým. Çok pozitif bir baþlýk burasý..
[IMG][/IMG] XU30 un kaderini belirleyen ...Yani viop un dayanagý.......Bazý hisselerde son durum... GARAN
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
[IMG][/IMG] AKBNK
[IMG][/IMG] HALKB
[IMG][/IMG] TUPRS
[IMG][/IMG] SAHOL............ Özet olarak sanki ÞORT mevsimine dogru gidiyoruz.....Yeni bir havuç lazým yukarý gitmek için....O da Normalleþme ile olabilir...Aþý ile
Forum Rules
Yer Ýmleri