Ona bakarsanýz tupraþ da bu son yükseliþe katýlmadý. 120 den 123. Þimdi tüpraþ da yatýrýmcý dostu deðil demiþ olursunuz. Demek ki tüpraþ son iki ayýýr belli sýkýntýlar fiyatlanýyor ki bu halde.. Her hissenin farkedilme ve beklentilere sahip olma süreci vardýr. Yükselen henüz farkedilmedi. Al-sat mantýðý halen devam etmek te ve özellikle 6.50 geçilmedi. Farkedildiðinde göreceksiniz. Bunun için haber lazým. Firma haberlerini ýsrarla bekliyorum. Siz baþka hisselerde takýlabilirsiniz. Belli ki araþtýrmamýþsýnýz
Emeklilik fonlarýndaki bu artýþ nasýl durdurulacak? Birileri mi farketmeye baþladý yoksa..
perþembe takasý emeklilik fonlarý için 4 milyon mu olacak? bugün ciddi alým vardý. inþ 7 nin üstünde kaldýkça yola devam.
dr.kademe ne dersiniz? anlaþýlan ikimizden baþka kaðýtta bekleyen yok. siz nereye kadar beklemeyi düþünüyorsunuz? saygýlar
benden baþka pek yorum yapan olmasa da yavaþ yavaþ buradakilerin de okunduðunu ve farkedildiðini düþünüyorum. benim hedefim þimdilik çift haneler ancak eðer barýþ bey dediklerini gerçekleþtirirse belki hiç satmaya bile gerek kalmaz. takip..þu an hareket baþladý ancak þöyle 10 liralara oturmadan net bir teknik analiz de yapýlamaz. 10 tl piyasa deðeri 430 milyon, niye olmasýn þimdilik
niye 430 dedim. þöyle þu an bu þirket yýllýk 35-40 milyon kar yapma kapasitesine sahip. bilmiyor olabilirsiniz, genelde borsada kar payý verenler 10-12 kat arasýndan piyasa deðeri ile fiyatlanýr. þu an max 40*12=480 milyon tepe hedefi var, fazladan yeni bir haber gelmezse, 480 milyon/43,3 milyon lot= 11 tl ederi var. yeni haber gelirse bu hedef daha da yukarýlara çekilecektir.
peki beklediðim bu yeni haberler nedir? 1- yeni 2 adet þartnamesi olan takým çelik anlaþmalarý, 2- kuzey afrika veya doðu avrupa ihracat anlaþmasý, 3- volkswagen veya yerli otomobil ile plastik kalýp takým çelik anlaþmasý, 4-kariyer net'te de yayýnlanan 1 metalurji mühendisinin ege bölgesi kadrosuna katýlýp 4 çalýþaný 5 e çýkarma(ayný zamanda þirket bünyesinde toplamda 2 metalurji mühendisi var), 5- yeni makine alýmý teþvik haberi ve makinenin alýmý, 6- ve yýl sonu bilançocu(her zaman yükselen çelik son çeyrekte en iyi karlarý yapar)....benden bu kadar, gerisi spekte
Yer Ýmleri