Yükselen Çelik 2019 bilanço analizini dikkatinize sunarým.
https://youtu.be/zaScwp4o3lk
Yükselen Çelik 2019 bilanço analizini dikkatinize sunarým.
https://youtu.be/zaScwp4o3lk
Para girisi.ile.yukselise.devam.ediyor.20 ve 50 gunluk A.O uzerinde.seyrediyor..ilk hedef 8.45...ustunde.tutundugunda bedef 8.60...bugun guzel bir gun olacak...ytd
Sayýn yükselen yöneticileri madem kar açýklayacaksýnýz ve bedelsiz sermaye artýþý yapacalsýnýz tam zamaný ortam müsait bir an önce açýklayýnca bizde faydasýný görelim
Þirket kendisini kanýtlamak ve kalýcý olmak istiyorsa ayak oyunlarý yapmamalý. Kaç gündür hisseyi baskýlýyorlar iyi gelecek bilanço fiyatlanýr hep ama bunda belirti göremedim fiyatlama da yok þirketi aradým 1 hazirana kadar ilk çeyrek bilançoyu acýklayacaz diyor þu ana kadar üretimimiz hiç durmadý diyor gün belli degil ilk defa ilk çeyrek bilançosunu açýklayacak haberere VE açýklamalara güvenip bütün paramýzla hisseye girdik ancak þu ana kadar ayný fiyatta bekliyoruz planlarýný çözemedim
Ne yaparsanýz yapýn yöneticiler dürüstse görecez buralar komik rakamlar olarak kalacak fazla lot kaptýrma istersen
Benden baþka kimse yazmýyor hergün o kadar iþlem oluyor küçük yatýrýmcý genellikle sayfalarý doldurur ancak yazmýyor çok ilginç bu hisse hep zenginlerin o zaman kontrol altýnda. Bilanco hakkýnda kendi fikrimi yazýyorum þirket ilk çeyrekte 15_20 milyon arasý kar acýklarsa hisse 20 TL olur.. 10_15 arasý acýklarsa hisse 15 TL olur 5_10 arasý açýklarsa 10_11 TL zorlar 1_5 arasý açýklarsa 6_7 TL de kalýr zarar açýklarsa 4_5 TL olur buna göre. 10 üzeri açýklamalý ki 2 çeyrek ilk çeyregin yarýsý acýklayacak dogal olarak iþler düþtügü için 3.çeyrek birinci çeyrege yakýn açýklar muhtemelen 4. Çeyrek 1. Çeyregi az geçebilir buna göre 10_5_8_12 gibi olabileceðini düþünüyorum þirketin açýklamalarýndan. Hisse genel kurulda bedelsiz açýklayacak ayrýca yýl sonunda yurt diþý bir þirketle ortaklýk düþünüyormuþ hedefler iyi nasip
Normal piyasa þartlarý altýnda uzun dönemli tutulabilecek bir þirket ama bu düþük ve hatta negatif büyüme ortamýnda kâr rakamlarý düþecektir.ama kayýtlý sermaye tavaný kadar bir bedelsiz hisse ye ilgiyi devam ettirebilir.kendi adamý beðendiðim bir þirket inþallah yatýrýmcýsýný uzmez
Yer Ýmleri