bugünde spk onayý yok haftaya kaldý
bugünde spk onayý yok haftaya kaldý
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez. Buradaki görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Bedelsiz iþi de yýlan hikayesine döndü
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Elinde lot olmayýp burda algý yaparak hissenin düþeceðini umut eden ve alttan toplayacaðýný sananlar; siz daha cok beklersiniz.
Küçük oðlan demedi mi , 3 aylýkta süper kar gelecek diye !!! Netice açýklandýðýnda anladým ki bunlar da diðerleri gibi yalancý .Güven vermediler bana .. 1,5 kar nedir ya çok iyi kar gelecek dediðin yerde satýp çýktým hemen .. Arada bir tokat atýp çýkýyorum gene ..
Katýlýyorum , Kolay kolay hiç bir aracý kurum çalýþaný bu hisseyi bu oranlarda yaðlayýp baðlayýp video çekip kamuya açýk platformda anlatmaz. Tedbirli olun ve güven duymayýn bu adamlara ..
Bu hissede yakýn zamanda bedelsiz beklentisi var sirket düzgün yönetiliyor karpayý daðýtým sözü verdi ve vasýflý çelik üretiminde en iyilerden. Özellikle bedelsiz durumu ne pd/dd nede f/k ya bakar ülkemizde bedelsiz dediðin zaman herkes balýklama hisseye atlýyor oyuzden beklentisi buyuk YTD.
Güzel kardeþim 25 yýllýk borsacýlýk geçmiþimden sonra algý yapma gibi bul karayý al parayý oyunlarýný aþmýþ durumdayým.. Yazýnýzý üzerime alýndým.. Küçük bir tecrübe vereyim size ama yinede siz bilirsiniz.. Bir þirket ne kadar medyada orada burada boy gösteriyorsa örtmek zorunda olduðu hali vardýr.. Siz çok kalite bir þirketin büyük bir iþ üstündeyken ve iþ sonuçlanmadan car car öttüðünü gördünüz mü ?..Bu yüzden Yükselen Çelik için þimdilik büyük konuþmamak lazým, benim dile getirmek istediðim sadece buydu.
%200 bedelsiz yapacak ama paraþutsuz düþtü bugun neyse iþ kazasi diyelim[emoji854]
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri