Mutasyona uðramýþ korona virüsünün özellikle baþta ingiltere olmak üzere dünya geneline hýzla yayýlma endiþeleri, piyasalarý olumsuz etkiledi. Sonumuz hayýr olur inþallah.
Mutasyona uðramýþ korona virüsünün özellikle baþta ingiltere olmak üzere dünya geneline hýzla yayýlma endiþeleri, piyasalarý olumsuz etkiledi. Sonumuz hayýr olur inþallah.
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Yükselen çelikte bugün yarýna hemen bir yükseliþ biraz zor. Ama önümüzdeki yýl içerisinde ihracat konusunda yatýrýmlarý ve giriþimleri olduðunu biliyoruz. Borcunun olmamasý ve kârlýlýk marjýný sürdürmesi tek teselli.
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Teknik indikatörleri ve hareketli ortalamalarý saatlik, günlük ve haftalýk sat sinyali verirken, aylýk indikatörler al sinyali veriyor. Kýsa vadede o yüzden bir kazanç beklemiyorum.
Zaten orta ve uzun vadeli yatýrýmcý var hissede. Al-sat yapan yok. Yapýlan yorumlarýn azlýðýndan belli oluyor. Bu iyi bir þey hisse için
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Keþke sabýr olsada bu þirketin hissesini elimde 5 yýl tutabilsem. Ama azami ne kadar tutarsam o kadar kalacak elimde. Göktürk ailesinin çok iyi yönettiði bir þirket. Kýsa sürede büyüdüler, kendilerini de ayrýca kutluyorum.
Bakýn baþka bir forumda bir arkadaþ þunlarý yazmýþ. buraya aktarýyorum.
Sayýn CEO Göktürk, bloomberg kanalýndaki "Piyasa Hattý" programýnda, yerli ve milli hammadde temini konusunda Kardemir ve MKE ile anlaþma saðlandýðýný, son çeyrekte bilanço beklentisinin pozitif olduðunu, ihracaat için ciddi bir kadro oluþturduklarýný ve yurtdýþýna açýlacaklarýný, önemli bir büyüme sürecine gireceklerini, Þirketin borcunun olmadýðýný, net nakit pozisyonunda olduðunu, 2021 yýlý sonunda yatýrýmlarýn tamamlanmasý ile birlekte 3 katý üretim kapasitesine çýkýlacaðýný, 3 yýl süreyle asgari % 30 temettü daðýtma taahhütleri olduðu vs. gibi çok önemli konular açýkladý .
Yükselen çelik, katma deðeri yüksek ürünler ürettiði için halihazýrda otomotiv sektörüne de ürün tedarik ediyor. Bu programda yerli otomobil togg konusuna hiç deðinilmemiþ, keþke programýn yöneticisi bu konudaki geliþmeleri de sorsaydý. Ama togg için de bazý aksamlarý üretme konusu da önümüzdeki dönemde gündeme gelirse sürpriz olmaz.
Yer Ýmleri