Sayýn ramzaghi,
kalifieli çalýþan sayýsý, döviz borcunun olmamasý, cari oranýn halka arz sonrasý daha da güvenilir bölgeye yerleþmesi(normalde 1 üstü iyi kabul edilir) ve katma deðeri yüksek çelik konularýnda aydýnlattýðýnýz için teþekkür ederim öncelikle.
yalnýz tabi ki simit satmayacak, çið köfteci hiç, iþler çok iyi gidiyor görünümünde.
Ancak gördüðüm tek sýkýntýsý nakiti az tutuyor elinde, yani anlaþma sonrasý malý veriyor ama alacaðýný ortalama 6 ay sonra alýyor, o yüzden her an iþletmelerin ihtiyacý olabileceðinden stoklarýný yüksek tutuyor ve alacaðýný 6 ay sonra almaya baþladýðýndan nakit görünümü az...dönen varlýklar yüksek görünebilir.Þu konsinye anlaþmasý iyi olmuþ bu açýdan çünkü çinli þirkete yükselen çelik parayý aylar sonra ödeyecekmiþ.....Bir de þu ramateks binasýnýn satýþý nakit pozisyonunu güçlendirecek görünümünde.
Benim en sevdiðim þirketle ilgili özellikler, DÖVÝZ yükümlülüðü tutmamasý, yaptýðý iþten memnuniyetin yüksek olmasý ve karbon çeliðinden ziyade takým ve kalýp çelikleri gibi vasýflý çeliklere ÇOK HIZLI yönelmesi dolayýsýyla CÝROSUNU ARTTIRMASI, patronun genç dinamik aile deðerlerine sadýk olmasýdýr.
Neyi takip ediyorum? Yeni alacaðý iþlerde iþ hacmi ve kar marjý ne olacak? Henüz yeni halka arz olduðundan haber görmedik. Ama bu rüzgarý da arkasýna alýrsa buralarsa kimsenin tutabileceðini zannetmiyorum.
Ýnternetten þunlarý bile araþtýrdým. Bu aileyi tanýyanlar çok dürüst, temiz, iþini iyi yapan diye tanýmlýyor. Ayrýca gerçek hayatta da önem gösterdiðim özlliklerdir. Ýnþallah yolumuz uzun olacak. Günlük, haftalýk fiyatlar beni ilgilendirmiyor. Olumsuz gördüðünüz ( fiyatlama dýþýnda)herhangi bir materyal var ise lütfen paylaþýnýz, zira ortak oluyoruz

)herhangi bir materyal var ise lütfen paylaþýnýz, zira ortak oluyoruz
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri