kaðýdýmýzda 6 ila 6.50 arasýnda kademeciler var, eðer bunlar geçilebilirse iyi olacak. Bu da biraz zaman alacaktýr.
kaðýdýmýzda 6 ila 6.50 arasýnda kademeciler var, eðer bunlar geçilebilirse iyi olacak. Bu da biraz zaman alacaktýr.
çok pis iþler dönüyor böyle bir þirketi bize yedirmek istemiyorlar diye düþünüyorum bi taraftan bi taraftan yedirmek istemeyen nanelerden daha büyük balýklar bizim fark ettiðim potansiyeli borsanýn gediklisi bir kaç baba fark etse oyunu bozamaz mý çok rahat bozar halka arz halka kazýka dönüyor ama þirket dürüts gibi davranýyor güzel þeyler açýklýyor birde sermayesi kadar olan varlýðýný satýyor borsadan gelen para ile ikisini borç kapamada kullanacam ve iþletme gideri olacak diyor bir taraftan da düþünüyorum böyle güzel nitelikli çelik üreten bir þirket býrak borcu baya baya karlý olmasý ve kasasý para dolu olmasý lazým bir sürü kafa karýþtýran iþler var birde gelen habere verdiði tepkiyi düþününce ve kapanýþta nerdeyse eksiye yakýn kapatýnca kafa yiyecek gibi oluyorum borsaya geleli topu topu %18 yaptý oysa tam bir boða dönenimde borsaya geldi oysa en papil gibi daha küçük þirket 4,40 dan 8li seviyelere geldi ve kaldý orada bunlarý düþünce kafam karýþýyor elimdekini baya baya düþürdüm hatta geri alsat yaptým maliyet artý yani bu konjöktürde en az %50 prim beklerdim dedikleri kadar nitelikli çelik üreten bir þirket ise kar ve bilanço da iyi gelecek ona da tepki vermeyecekse ayý boðan oyunu var demektir
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Evet hissedarý olduðumuz þirketin iþleri iyi gidiyor. Yoksa kariyer net e bir metalurji mühendisi ilaný verir miydi hiç 3 ocak 2020 de. Zaten topu topu 2-30 metalurji mühendisi var ki bunlarla 150 milyona ulaþtý. Bir. Tane daha gelince muhtemel ver elini 250 milyon. Alkýþlamak istiyorum.
Millet bilanço geldiðinde bu kaðýdý daha çok keþfedecek gibi geliyor.
Ayrýca takaslara dikkat edelim. Son bir ayda iki milyon mal topladý emeklilik fonlarý.
Gedik önemsiz çünkü o zaten hep alýp satmak zorunda neden mi?bir yýl likidite anlaþma zorunluluðu var. Allah razý olsun gedikten. Yani þu an fiili dolaþým un %23 ü kemik görünümündd
Emeklilik fonlarý fdo nun %25 i ve kemik görünümünde. Gittikçe artmasý þimdilik toplandýðýnda iþaret. Farkedilmeye baþlanýyor kaðýdýmýz.
Beklediðim haberleri takým çelikler ilgili anlaþma, yurt dýþý ihracat artýþý, makina teþvik açýklamasý ve 2 marta kadar gelme si beklenen konsolide olmayan bilanço açýklanmasý... Bir de beþ yýl sonra ciro artýþý bir milyar sonrasý yeterli pazar büyüklüðüne ulaþtýktan sonra takým çelik leri için VOD degazör lü fýrýný olan bir fabrika kurmasý. Kaldý ki bunu röportajlarý da ýsrarla dile getiriyor.
En son doas ýn kendisinin olmayan bir fabrikadan dolayý sýrf maliyetleri azalacaðý için ileride gelecek karlýlýk için 2.5 kat gittiðini ve gideceðinigördük, daha da göreceðiz.
Eðer bu fabrikayý siz kurarsanýz benim beklentim en az beþ kat fiyatlamasý. Kýsaca o fabrika kurulursa yeni EGEEN niye olmasýn?
Bir de patron dürüst, çalýþkan, yetenekli ve zeki bir adam. Ayrýca babalarý ve aileleri içinde önümüzdeki bir yýla dair iç tüzük denilen yani herkesin ne yapacaðý ve kafasýna göre hareket edemediði bir sistemleri var. Allah aþkýna hangi þirkette var. Bir gün bu disiplinin ve çalýþma gayretlerinin karþýlýðýný kesinlikle alacak. Ayen iþlerini iyi yapsýnlar gerisi zaten olur.
Yýl sonu bilanço toplam kârýný 32 milyon bekliyorum ve öz sermayesi de 145 milyon olmasý. Göreceðiz. Ýzliyoruz. O gün fiyatlama burada durur mu yoksa...
Yarýn sabah 6.43 ü delip üstünde olmayý teyit ederse kanalýn üst direnci olan 7.03 ü bekliyorum
Aslýnda adýný yanlýþ koymuþlar, yükselenmiþ, hani nerde yükseliyor. Aslýnda adý ya alçalan yada stabilizasyon olmalýydý.
Yer Ýmleri