Benim açýmdan önemli olan, yerli otomobil üretimine nasýl bir katký yapacaðý. Bu konuda tahmin ediyorum þirketin de çalýþmalarý devam ediyor. Somut anlaþmalar olursa bunu KAP'ta inþallah duyururlar.
Benim açýmdan önemli olan, yerli otomobil üretimine nasýl bir katký yapacaðý. Bu konuda tahmin ediyorum þirketin de çalýþmalarý devam ediyor. Somut anlaþmalar olursa bunu KAP'ta inþallah duyururlar.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Boyle forum mu olur bilanço gelmiþ kimse birþey demiyor
Karda 2019 a oranla azalma var ancak ciro artmýþ. Bu virüs sürecinde kar etmiþ sonuçta. Uzun vade de iþin güzel tarafý, þirket kar marjýný düþürdüðü için pazarýný geniþletti. Bunun meyvesini önümüzdeki yýl yer
07/08/2020 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 21/08/2020 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak olmasý hisseyi olumsuz etkiledi. Brüt takas kalkana kadar daha aþaðýlara salmasa bari.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
17,55 li fiyatý görmüþ hissenin, brüt takasa alýnmasý ve 13 lü fiyatlara düþmesi hazin
Borsaya arzý daha bir yýl bile degil. Bana göre pahalý
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Yer Ýmleri