Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Daha önceki sermaye arttýrým kararýný SPK 1 ay sonra onaylamýþtý. 23.11.2020 tarihindeki yönetim kurulu kararýný da 1 ay içerisinde onaylayacaðýný düþünürsek bu hafta içersiinde bir haber gelebileceðini düþünüyorum. (Sadece tahmin ediyorum)
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Þirketin ceo'su Barýþ Göktürk ün Ekim ayýnda Bloomberg'e verdiði röportaj çok umut verdi doðrusu.
Orta ve uzun vadeli yatýrýmcýlarýn mutlaka izlemesi ve dinlemesi faydalý olur.
Ropörtajý izleyince moralim düzeldi doðrusu. Videonun linki aþaðýda
https://www.youtube.com/watch?v=br7INhr_rp0
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
[IMG][/IMG]
Haftalýk grafiðe bakýldýðýnda, hissenin daralan üçgen içerisinde iyice sýkýþtýðý görülüyor.
Þu aþamada hissenin hangi yönde olacaðýný teknik olarak kestirmek mümkün deðil.
Ancak Daha önce de yani Haziran 2020 'de de benzer bir daralan üçgen içinde sýkýþmýþ ve sonrasýnda kendini hýzlý bir þekilde yukarý atmýþ.
SPK'dan gelecek bedelsiz sermaye onayý ile inþallah Haziran ayýndaki gibi benzer bir yükseliþ yaþarýz.
Herkese bol kazançlar.
Haftaya yine korkutma ve silkeleme taktiði ile baþladý. Umurumda bile deðil çünkü yol uzun.
% 50 bedelsiz onayý hele bir gelsin. Ayrýca þirketin 3 yýl süreyle % 30 temettü sözü de halen geçerli.
2021 de üretim kapasite oranýný 3 katýna çýkarma yatýrýmlarýný tamamlayacaklar. O zamana kadar beklemeye devam.
Yer Ýmleri