cemtaþ ile ayný iþi yapýyor. ÇOk ciddi kar çýkladý. ilk çeyrekte neredeyse senelik kar verdi. Bunda stokta vardý bunun etkisiyle inþallah çok yüksek kar ve yükseliþ bekliyorum.
cemtaþ ile ayný iþi yapýyor. ÇOk ciddi kar çýkladý. ilk çeyrekte neredeyse senelik kar verdi. Bunda stokta vardý bunun etkisiyle inþallah çok yüksek kar ve yükseliþ bekliyorum.
51,4 milyon kar geldi. Hayýrlý olsun. Detaylýca bakalým ne ne olmuþ diye.
CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Çekilen krediden dolayý 15 milyon finansal gider oluþmuþ. O da olmasa 65 milyon kar gelecekmiþ.
Bu tonaj ile bir sonraki çeyrek net kar rakamý bu þekilde olursa þaþýrtmaz.
Yukselen celýk'ýn 2022 yýlý 3 aylýk konsolýde olmayan net karý 51.494.128 tl (2021/3 aylýk: 13.663.516 tl)
Ceo 55k hisse alimi yaptý.
CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Barýþ bey ve diðer yönetim kurulu üyeleri bunun gibi birkaç alým daha yapsýn, piyasa zaten gerekli mesajý alýr.
Örnekleri çoktur. insider alýmlarý mühim.
Hiç kimse þirketin o çeyrek iþleri nasýl gidiyor, gelecek çeyreklerde neler yapacak onlardan daha iyi bilemez .
Þýk hareket. Devamýný bekleriz.
sektörünün en ucuz þirketlerinden birisi sayýlýr F/k olarak baktýðýmýzda, böyle bir alým ise hissenin uygun fiyatta olduðunun þirket içindeki kiþilerce de teyyidi, bir süredir izliyordum bilançoyu beðenince pörtföye ekledim.
Yksln taktacý ne yapmaya çalýþýyor..
Ýkili tepe görünümü var..8.45 destek,9.36 direnc..
8.45 in altýnda formasyon çalýþýr.Hedefi 7.x seviyeleri olur..8.45 den destek bulursa hedef yeniden 9.36 zirvesi olur..
Saðlýkla bereketli kazançlar.
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer Ýmleri