GARAN_ destek 9.11 kırılması durumunda geldiğimiz yer 8.97 e döneriz. sonuç olarak 9.11 takip
GARAN_ destek 9.11 kırılması durumunda geldiğimiz yer 8.97 e döneriz. sonuç olarak 9.11 takip
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Teşekkürler. Belirttiğiniz destek noktaları çok iyi çalıştı...
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bazen sürekli yanlış algıların doldurup başka bir düşünceye yer vermeyen kafalar için uyarılar yapmama rağmen kafa değil gaz ocağı başı olunca varıp varıp borsa yapıcısının kucağına oturuluyor. mesela teknik analiz.. sosyal medya okunduğunda sanırsınız o kadar kolay, o kadar basit, bir şeyki bilmeyen yok. sanki bakkalda üç tane on liraya satılan gofret kadar değersiz...
Endeks konusunda değerlendirmeniz gayet mantıklı ve basit . Okumak isteyen okur , kendisi için kendi kararlarını verir . Teşekkürler...
okunur okunmaz ben işin orasında değilim. zaten zevkine yazıyorum. şimdi ben piyasayı bankaların tekniğine göre değerlendiriyorumya.. bir kaç tane çizgi çekerek, üç beş tane kıytırık terim kullanarak bir şey yaptığını sananların çoğunlukta olması. doğruyu söylememö gerekirse ben kimsenin aldığına karışırım, ne sattığına, nede yanlış yoldan gittiğine, ama yazılmaması gerekirken bazen yazıyoruz işte... neyse herkese bol şanslar... ilginiz için teşekkür ederim
Yer İmleri