Yani belki hatrlasnz aylar nce bu konuda be kiiyken ve PPF'den baka birey bilmezken yle bir ey yazmtm.
u drt fona dikkat GPG,OBP,TCD ve KRF diye
Bunlardan ikisi popler oldu sonra
GPG iyice popler oldu belki de on misli byd.
Ama hafta sonu getirileri tuhafma gitmeye balad.
Mevduat st derken mevduat dtke oda decekse alnan riskle beklenen menfaat uyumamaya balad.
Akas o gnk olumlu dncelerimi devam ettirmeye alyorum ama onlarn da biraz daha aba gsterip u hafta sonu sorununu zmeleri gerekir bence.
Birde u mevduat st konusunu akla kavutursalar iyi olur.Mevduat %12 oldu daha da dme eiliminde .
O drtlden TCD iin birey yazmaya gerek yok zaten ok tartld burda.
Gpg de son bir haftada hisse oran ykselmeye balad ilerde daha da ykseltecek. O yzden borsa kar Gpg kar borsa der Gpg der. Bundan sonra srpriz beklemek.cok gereki deil
Mevduat stn akla kavuturmutuk mevduat ayda %1 getiriyorsa +%1.5 hedeflediini syledi Eral yani %2.5. Ama bunun kesin olacann hibir garantisi yokPaylatnz fonlar iinde 1 yllk getiri sralamasnda TCD birinci GPG ikinci OBP'de beinci srada
GPG'nin popler olmasnn en byk sebeblerinden birisi twitter hesab ve burada da poplerlii. Hafta sonu getirileri veya belirli dnem getirilerini kstas almak gerekmediini kendiniz de sylediniz diye biliyorum. Hafta sonu getirileri ile ilgileniyorsanz PPF'ler % 0.11 gibi getiriyor
Aylkta da 1.1 gibi deerleri greceiz onlarda
Bu arada GPG savunucusu gibi oldum sanki u an bir tane bile GPG yok portfymde
![]()
Yer mleri