Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Borsalar yaps gerei boa olmaldr , yani hisseler devaml zirve tazelemelidir.
Dzeltme yapp yapp yeni zirvelere komaldr.
Yerin dibine girmi hisselerle portfy oluturan fonlar ben direk eliyorum.
Geriye zaten 1 yada 2 fon kalyor , onlarnda performans ortada
C5-Mobile cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Hisse fon yerine hisse, altn fon yerine gram altn alrm demek ok farkl bir ey. Sonuta konumuz fonlar stadm.Dolar hareketinin enflasyon zerindeki etkisi gecikmeli oluyor, o arada biz paramz cebimize koymamz lazm. Bu yazdklarmn ksa vadeli stratejiler olduunu bilhassa hatrlatmak isterim. Maksadmz, ekonomik & jeopolitik vs. gelimelerin yaratt volatiliteden maksimum lde faydalanmak olmaldr. HTT alm olmamz onunla nikah kyacaz anlamna gelmemeli.
![]()
faiz dnn elbette piyasaya etkisi olacak.Ama bizler hangi fonlara yneleceiz.Ppf ve borlanma aralar fonlar gzden dt dmeye devam edecek.Faiz dnn fonlar etkileyeceini hesap ettik ama iyat gibi bir hisseyide gzden kardk.Tahvi ieren fonlar ile iyat karlatrldnda iyat %100 fark atmtr.Sebebi youn devlet tahvili iermesi.Benim prtfy fil okt tzt yfv fonlarndan farkl zamanlarda %25 zeri mevduat getirisiyle faydaland.En son gpg maceram oldu eral beyin hafta sonu mevduat getirisi soruma verdii gpg size gre deil satmanz tavsiye ediyorum cevab ile gpg maceramda %25 mevduat zeri getiri ile sonland.uan tcd hari hi bir fon getiri olarak cazip gelmiyor.Son alt aylk performansna apka karlr ama ekim ay prtfynde buluna hisselerde piyasa beklentisinin zerinde bilanolar aklyorlar.Eggbre bagfa erbos trakyacam ttraktr bilanolar piyasa beklentisi zerinde srada aghol alarko durdo karel gibi prtfyde arl yksek olan irketler var.Endekskte oluabilecek %5-10 aras ykselite bile prtfyn daha fazla getiri elde edebileceini dnenlerdenim.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Kamil ustadim
Elinize saglik
Laf atanlara takilmayin
Bizim millet yapilan eksik yanlis hatali dahi olsa ki yaptiginiz mukemmel bir calisma
Eline saglik demeyi bilmez
Burda sayende para kazandim diyen bazi kisiler bazen kalkip hadsizce konustu bu gozler bunu bile gordu
O yuzden caninizi sikmayin elestirenlere cvp dahi vermeyiniz...super olmus...
Yer mleri