stadm tam da burada yatrmc piskolojisi devreye giriyor ve bunu iyi yneten, daha ok, benim gibi ekimser davranan ise daha az kazanyor. ne kadar
risk, o kadar kazan, bazan da kayptabi. akas ben sizin kadar kaybetsem salkl uyuyamazdm. o yzden rahmetli Yaar Erdin hoca gibi diyorum ki:
"paramz salmz bozmasn. ama ben bu durumu kaldrabilirim, sinir ularm salam diyorsanz ki u durumda ylesiniz, daha ok kazanmay hak ediyorsunuz.
bol kazanlar dilerim
stadm, belki dediiniz gibi olacak ama size unu syleyeyim: yaklak be ay kadar nce youtube kanalnda b 4 the news kanalnn sahibi Burak Arslan'la iletiim kurdum ve yatrm hayatmla ilgili baz konular sordum. Konyada yaadmdan o ara ankara eitimine beni davet etti, gel benim misafirim ol. grafik falan okuyamasan da temel dzeyde bizden mutlaka gzel eyler renir, piyasann mantn da zme konusunda yol kat edersin dedi. orada kulanza kpe olsun eklinde syledii bir kural vard:
asla tm paranz bir enstromana yatrmayn. artlar ne kadar gzel olursa, beklenti ne kadar yksek olursa olsun bu kural asla ama asla unutmayn. bu kural hayat boyu uygularsanz kolay kolay byk paralar kaybetmezsiniz. belki az kazanrsnz ama olas bir sarsntda da hafif hasarla kurtulursunuz.
ben kulama bu kpeyi ankarada taktm ve mr boyu bu kpeyle gezeceim. ok risk, byk kazanlar salar ama byk kayplara da yol aabilir ve ben bu durumda huzursuz olurum. uykularm dahi kaabilir. o yzden "azck am, arsz bam" diyorum.
dostlar ortamn havas bozuldu. acaba sevabna u tcd'nin ne alemde olduuna bakabilecek var m? ayrca yarn acc'yi gerekten merak ediyorum nasl olacak ters indikatrln gsterecek mi diye
Tcd yaynlanan portfye gre hala fena deil.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
ACC'nin son dalmdaki hisse portfy art %1.5 u an. Trevde de de oynadlarsa yarn %2 zeri getiri gelebilir![]()
Yer mleri