Originally Posted by
NewsTR
Bir kere burada yatrm tavsiyesi vermek yasak ok meraklysan yatrm firmalarnda ie balayabilirsin.
Kimseye burada para kazandrp kaybettirme gibi bir ey olamaz sen kendini potfy yneticisi sanyorsun galiba !
Burada herkes bilgisini az ok demeden paylayor bunlar harmanlanp ortaya kendi isteine gre bir eyler karyorsun,gelelim senin ok ok byk nerilerine sabah akam u uacak kaacak emmi amca aslan kaplan naslsn bu kadar a bak gemi mesajlarn 10 mesajndan 9'u bu ekilde...
Bir kii vg alyorsa bunu kendisi srekli sylemez ben yaptm ben yaptm diye bakalar konuur syler zaten.
Ynetime ikayet etmeyin diyorsun ya biz ok merakl deiliz zaman ayrp senin mesajlarn bildirmeye ama mecbur brakyorsun seni bu balkla belki 10 defa uyardm ilk bata rica ile ama sen devam ettin,uzaklatrma aldn yine devam ettin!
Bugne kadar 100 lerce mesaj attnz 2 kii bana kar hi birine cevap vermedim bilerek ama herkesin bir sabr var.
Bir cevabn varsa cafe konusuna yaz buray megul etmeye gerek yok.
Ornek
=QUERY(SPLIT(QUERY(IMPORTHTML("https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCD"; "list"; 4); "SELECT * LIMIT 1 OFFSET 0");"(TL)");"SELECT Col2")
Ayrca sizin dediin ekilde ve baka zellikleri olan bir site zerinde alyorum
Olacak baz zellikler
Tm fonlarn mevduat karlklar,fiyata gre mk hesaplama otomatik,analiz rapolar,fon kap haberleri,izahnamesi vs. gibi eyler tek sayfadan ulaabileceksiniz.
Yer mleri