Acc ve tcd hisseleri var elimde.tpf yi satmay dnyorum haftaya mac ,gl1,gma,hsa,eid ,fd,yd,gmr ,fph ,tkf seeneklerinden tercihiniz ne ynde olurdu
Acc ve tcd hisseleri var elimde.tpf yi satmay dnyorum haftaya mac ,gl1,gma,hsa,eid ,fd,yd,gmr ,fph ,tkf seeneklerinden tercihiniz ne ynde olurdu
Eib fon gunu nasil kapatti acaba tahmini bilgi varmidir.
tcd nasil ola bilir pazartesi? birde bu 3 gune boldugumuz icin getirisi normal gunlerden aagi oluyormu genel olarak?
haklsnz. Hele tm portfyle, asla girilmez bu tr fonlara. Ben her ne olursa olsun hisse foblara en iyimser durumda en fazla paramn yarsyla girerim. O halde dahi sitres oluyorum bazan. O yzden yaadklarm ekinmeden paylayorum. Paylayorum ki birbirimize faydamz olsun. Yaptklarmzdan ders karalm.Originally Posted by Tbey35;3
895985
tcd pazartesi gn hisse fonlarn geebilir.Karel,aghol,ismen,algyo,durdo artda.Ben endeksin etkisiyle %2.5 civar bekliyorum.Endeks 106 bini geerse enlik yeni balar.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Teekkrler mustafa bey. Portfy de bir miktar oransal olarak acc bulundurmak gerekiyor ki borsa ters durumlarda ie yarayacak.
ETF BIST'in bugnk kapannn yzde 0,25 zerinde ilem gryor,106 gsterecekler galiba bu gidile.
Yer mleri