106'dan sonrasn doru ngren kazanacak. Asl sorun orada? Bu yl birka kez denenip geri dnlerin yaand yol ayrmndayz. Amerika ve avrupa da zirvelerde. Tamam m devam m? 26'snda halk bank davas faktr de sknt verebilir. Ya yeni bir kanal alp ylba rallisiyle enlie devam, ya da direnlere taklp geveme. Hassas yol ayrmndayz. Vepster stadn piskolojisine hayranm. Bir gn gecikmeyle dedii kt. Satanlar daha yukardan alacak dedi, o da kacak. inallah yeni kanala geip 115'lere doru hareket balar ve herkes kazanr. Zarar yok, ben de biraz yksekten giri yaparm tekrardan. Pazartesi ola, hayr ola. Herjese iyi hafta sonlar
UZun vadeliler nasil sizce gnlk 0.15-0.20 getiriyor.
Esasnda dier enstrmanlara baktmz da bistin en az hakk 110 ancak srekli bir ey kyor tam bu sefer tamam diyoruz geri 90 kanalna dnyor.
Global olarak bir ykseli var bizde az hissediliyor tabiki ancak hz kazanr baz d sorunlarmz zlrse.
Bir ok kez yazdk gemi sayfalarda var grmediniz sanrm
Tahvil ieren fonlar iin bu ay sonuna doru belli olacak %80 ihtimal enflasyon ters baz etkisinden ve mevsimsel faktrlerden dolay yukar trman olacak.
Onun iin elinizde yoksa yeni giri pek mantkl olmaz, ucuzdan aldnz varsa kademe kademe baka fonlara evirebilirsiniz.
YTD
ACC iin stersli hafta sonu, BST %1,5 artt.
Gemi rneklere baklnca ACC'nin eksi gelme ihtimali var.
Arta itirak edemiyor bir trl.
ACC yatrmcsnn BST dsn duasna kmas lazm.
Borsa da yukselme beklentisi var ise acc ile isim olmaz.aslinda bu fon yonunun ne oldugu belli degil.ben al unut tarzi calismadigimdan bana uygun degil
SM-G930F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
YDI %693
Gn bana %231
Yer mleri