Bir cisim yaklayor galiba, dikkatli olmal
Bu imenin sn ykc olabilir
Bir iki balk aada sn yujinin tablolar var
valrls valrsz hissesi deikeni hepsi orada tek tek yazyor
Ordan kontrol edip kararnz kendiniz vereceksiniz
buradan fon ad vermek okta uygun olmuyor
ayrca bankacnzn zel merak yoksa fon iinden anlamayacaktr
kararnz kendiniz verin daha uygun olur
Hi bir sorun yok , kar sat diyelim , %24 kar ettim o fonlarda ok ksa bir srede ,
Elimde sadece kar ettiim miktar biraktim ,
Borsada hisselerdede kar satlarna baladm yavastan ,
Ben devaml piyasada ilem yaparm ,
Al -SAT deilde ,
Azalt ogalt yaparim.
Her zaman hissemde olur , nakit paramda
Piyasa derse alacak parada olur , karsa satacak malimizda olur,
Kuyumcu gibi dnn,
Alanida satanida karilariz geri evirmeyiz
stadm olay aynen dediiniz gibi. ite bu yzden yeni stratejiye getim. bundan sonra gnlk dler veya ykselilere taklmayacam. zaman sorunum yok. ayrca ok byk terslikler olur da fazla dler yaanrsa paramn yars zaten likitte. gerekirse ksa vadeli giri klara o zaman bakarm. bundan sonra anlk endeks takibi yok. Veysel bey kesinlikle hakl. grmemizde ara ara forma baktn ve insanlarn sanki fon yerine hisse senedi almlar gibi gnlk getirilere takldklarn, tcd gibi iyi ynetilen bir fon yatrmcsnn en azndan ve 6 aylk getirilere odaklanmasnn, hatta fon fiyatna dahi haftada bir falan bakmasnn daha doru olacan sylemiti. yani "param size emanet ediyorum. 6 ay veya bir yl lazm deil, buyrun benim yerime siz ynetin" diyerek iine gcne bakmas, aktif ekilde ynetilen bir fona yatrm yapan yatrmcnn yapaca en doru eydir" eklinde konumutu. ben ne hisse, ne de fon al sat anlamnda baarl deilim. ayrca treyt yaparak atyorum ylda yzde 50 kazanacama kafam artmadan yzde 30 kazanmaya razym. sonuta nasipte ne varsa o olur.
Kisa ve orta vadeli tahvil dususte
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yer mleri