Originally Posted by mrfatih YUJİ'nin paylaştığı fon tablolarında günlük haftalık ve aylık ortalamalar yazıyor bu ortalamalar nedir anlayamadım? mevduat eşeni sandım ama değil galiba aydınlatırsanız sevinirim MK getirileri.
Originally Posted by myfinans MK getirileri. MK getirisi aylık 300 olan var
Originally Posted by mrfatih MK getirisi aylık 300 olan var Vardır, demekki o kadar yapmış.
Originally Posted by myfinans Vardır, demekki o kadar yapmış. Bugün şok olmalara doyamıyorum bu paraları kazanan var mı acaba %300 haftalık MK getirisi
Originally Posted by mrfatih MK getirisi aylık 300 olan var Gunluk %1000 var .
Originally Posted by paramanya Gunluk %1000 var . 300 K yatırsa demekki parayı koyacak yer bulamaz
Kısa vadeli fonların içersindeki finansman bonolarının tam olarak karşılığı nedir . Öst den nasıl bir farkı bulunuyor acaba bu konuda bilgisi olan bir forumdaş paylaşabilir mi acaba
Originally Posted by Pscyokinesis Kısa vadeli fonların içersindeki finansman bonolarının tam olarak karşılığı nedir . Öst den nasıl bir farkı bulunuyor acaba bu konuda bilgisi olan bir forumdaş paylaşabilir mi acaba Biri bono biri tahvil. İkiside borçlanma aracıdır. Vade 365 günden azsa bono denilir. Aralarında hukuki bir fark yoktur.
Forum Rules
Yer İmleri