Yeni derken 6 aydr faizler dyor sn.kairos. Aadaki fonun grafiine bakarsanz ne kadar srede ne kadar kazandrdn rahatlkla grebilirsiniz
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DZT
DZT HTT gerekten ok iyi kazandirdi maystan bu yana. Ben kendi adma, faiz indireceiz sylemine enflasyonun ok yksek olmas ve dme olaslnn ufukta grnmemesi yznden inanmamtm. O sebeple aklma dahi gelmedi orta vade veya uzun vade tahvillerini ieren fonlar. Orada hesaba katmadigim veya katmadigimiz ey, enflasyon rakamnn gereinden bu kadar farkl kurgulanmasiydi 😊
Neyse, avantaj tahvil enstrmanni tanimak oldu.
Acc gunluk hisse bazli hareket eden hisse senetlerine yatirim yapm ya da al sat yapm olabilir. bist 100 derken tavan yapan hisse senetleri de var.
BST ralli yaparken ardndan baktran fona ben ne diyim imdi.Millet ald ban gitti.Bu arkadan nal toplad.
Dte de dyor mu dyor.
Ne anladm ben bu iten.
Bana eskiden yleydi demesinler.
Ben son duruma bakarm.
Son dnemlerde tam bir hayal krkl ve en nemlisi de kaan balk byk oldu elinde tutanlar iin.
imdi ne olacak borsa derse bu o kadar dmez diye bekle dur.
Umarm yanltr nmzdeki hafta beni.
Cevap veren herkese teekkr ederim. Benim aklmda kalan eylul sonu gibi faizlerin gerek manada indigiydi. undan hatrlyorum. Benim kuru param da enpara dayd sonra mevduat oranlar hzla dt. Sanki ok zaman gecmedi gibi geldi. Daha ogrenicez.
Redmi 5 Plus cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Yer mleri