Aslnda yle fonlar ksa vadeli dnmemek gerekiyor da yarn ne haber gelecei belli olmuyor ite endeks bir anda 90 binlere dner mi diye tedirgin oluyor insan onun iin her kta satp beklemek daha risksiz geliyor.
Tabi burada tamamn satmaktansa bir miktar risk alp brakmak dlerde ppf de nakit varsa onunla almak daha iyi ben yle yapyorum, ama son zamanlarda d k tahmin etmek zor oluyor ite.
Bu arada eurobond ieren fonlar mesela TPE, FUB inceleyen oldu mu? bunlar neye gre kp iniyor acaba, bir miktar bulundurmal m sizce?
Eurobondlarda dviz cinsinden tahvil. Haliyle dvizin hareketi ve faiz hareketinden etkileniyor. Bunlarn faizleri daha ok lke CDS'iyle ilgili. O yzden eer yatrm yapmay dnyorsanz hem dvizi hemde Cds'leri takip etmelisiniz. Tabi fonun bulundurduu eurobondlar takip etmek en garantili yntemdir.
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer mleri