Originally Posted by admustafa Peki bu fonu dn m aldnz? Originally Posted by myfinans Ya TEFAS son fiyat yanl girmise. Bakn neler oluyor. Bu gn TBV'de olanlar, stne bu arkadan bana gelenler. Ayrca sadece tefas deil kullandm ing bankta kar oran olarakta % 0.16 grnyor ardm kaldm
Yarn bankay arayacam zaten sonucu renince yazarm ancak ok sama geldi tefas ve banka 0.16 gsterip gerein 0.03 olmas
Originally Posted by Baybars10 Ayrca sadece tefas deil kullandm ing bankta kar oran olarakta % 0.16 grnyor ardm kaldm imdi gnlk fiyatlarna baktm fonun sylediiniz fiyat 3 Aralk fiyat gzkyor TEFAS'ta dn aklanan fiyat 1.444498 buna gre hesaplanrsa gnlk getiri TEFAS doru gzkyor
Originally Posted by myfinans Ya TEFAS son fiyat yanl girmise. Bakn neler oluyor. Bu gn TBV'de olanlar, stne bu arkadan bana gelenler. Karklk var ama nerde Bence gn says da karm gzkyor
Originally Posted by admustafa Karklk var ama nerde Bence gn says da karm gzkyor Bunlar fiyatlarda kartrmasnlar, Mesela belkide bugn ACC eksi yapmad
https://postimg.cc/hXmr99ZN
Originally Posted by admustafa Karklk var ama nerde Bence gn says da karm gzkyor Resim ykledim umarm grnr
Originally Posted by myfinans Bunlar fiyatlarda kartrmasnlar, Mesela belkide bugn ACC eksi yapmad Komplo teorileri retmeyelim
Forum Rules
Yer mleri