Originally Posted by myfinans GPG gene eksi yazm, millet twitter'da homurdanyor. Erali kistiracaklar sonunda 😉😉
Perembe faiz indirimi gelecek byk ihtimalle Bu hem dolara hem de BST'e yarar. Erken kalkan yol alr. Bakalm hangisi elini abuk tutacak?
Pangaci ustadim Linke fid ve tcd ilave edecekmisin Yorma beni et len
Originally Posted by Webster Pangaci ustadim Linki kaydettim Chorome yok malesef Link kalsa olmami Neden kaldiracaksiniz stadm google e-tablo yklemek zor deil kopyasn olutur dediinizde artk sizde istediiniz zaman aabilirsiniz
Originally Posted by myfinans Perembe faiz indirimi gelecek byk ihtimalle Bu hem dolara hem de BST'e yarar. Erken kalkan yol alr. Bakalm hangisi elini abuk tutacak? Muhtemelen merkez 200 baz puan indirecek. Daha fazlas piyasay bozar.
Originally Posted by admustafa stadm google e-tablo yklemek zor deil kopyasn olutur dediinizde artk sizde istediiniz zaman aabilirsiniz Mustafa stad saolsun telefondan bile ok rahat takip edilebiliniyor.
Originally Posted by shangil Hocam turev boza bilirmi bizleri? ! Opsiyonlar gzkyor dalmda ama varsa VIOP pozisyonlarn gzkmyor Sn.Shangil. O yzden birey demek g. Ilgin opsiyonlar oluyor TCD'nin bu ay APPLE hissesine opsiyon amlar.
Originally Posted by myfinans Perembe faiz indirimi gelecek byk ihtimalle Bu hem dolara hem de BST'e yarar. Erken kalkan yol alr. Bakalm hangisi elini abuk tutacak? TCD artarimmi ustad?
Forum Rules
Yer mleri