Originally Posted by Cannnnn Mac almak istiyorum ama 35000 TL altnda vermiyor, neden acaba bilen var m? Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi Adam kural koymus Minimum o kadar alabilirsiniz
Originally Posted by Webster Adam kural koymus Minimum o kadar alabilirsiniz Satarken de herhangi bir kural var m acaba? Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Originally Posted by Webster 50k acc cikis yapiliyor.persembe gunu fid alinacaktir. Ytd tte den cktgm para ile fd giriyorum tcd cktgm para ile de tte giricem sonra
Param yok kafam rahat
Originally Posted by Webster Bakin uyariyorum Ozellikle panda seni Tte yine goz kirpiyor Aldanipta girmeyin Bir bir alin temiz olsun O bir bir verip 8 aliyor... Yt galiba bu bir iaret stadm tte almak iin ziraat yatrma girmeye urayordum ama sms gelmiyor giremiyorum. benim portfoy 5 para hisse youn arlkl
Hisse yogun almak sizce ileri gunlerde mantiklimi?
Originally Posted by mogola tte den cktgm para ile bende alyorum bu gun cuma gn m ktnz acaba ? eer evetse bugn nasl alm yapacaksnz para 14:30 da geecektir.
para huzur vermiyor insana. sadece yaam daha bir yaanabilir hale getiriyor. "baki kalan bu kubbede ho bir seda imi"
Originally Posted by paravarhuzurvar cuma gn m ktnz acaba ? eer evetse bugn nasl alm yapacaksnz para 14:30 da geecektir. hocam alrm derken alm talimat verrm demek istedim
Originally Posted by Cannnnn Satarken de herhangi bir kural var m acaba? Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi Satarkende enaz 100bin adet satmalisniz
Forum Rules
Yer mleri