Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Selamlar. Burada yazm olduum bilgi, yorum ve dnceler tavsiye ve yatrm danmanl kapsamnda deildir. Webster stad nerede diye sormayn, ite burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
mevduat zeri istikrarl getir elde edeyim derken ost lerinde problem karsa ... orta uzun vadede bu ark da az risk sevenlere gelsin diyebileceimiz bir gpg muadili deil u vaziyette ... mabadda ne olur du bakali ...
Unumu eledim eleimi asmadim
Salarm bakmayn otuzuma basmadm
Gzm bir adm, bugnlere gelmiim
Sevdiklerim uruna gen mrm vermiim
Roman olur yazsam yazsam
Eller ne der bu yamdan sonra azsam
Yorganda kene var, kopar kopar yine var
Levanlarm cebimde, syleyin sizde ne var
Yolumu yrdm, karncay ezmedim
Mincarlk ugruna, dostlarimi zmedim
yi gnlerimde yanmda olan dostlar
Bam dara dnce, neden yanmda yoklar
TTE bugn Ocak/2018 deki fiyatnda. Ocak/2018 fiyatna gelebilmek iin, neredeyse 2 yl bekletmi yatrmcsn. Baka da sze gerek yok.
Yer mleri