stadm, skntl zamanlarda piskolojiyi ynetmek zor. sen bunu baaryla hallediyorsun. aselsan benim sinir sistemime yle bir asld ki, en ufak terslikte hemen moralim bozuluyor. artk aselsann bulunduu semtten dahi gemek istemiyorum. ondan gelecek keramet Allah'tan gelsin diyorum. bu nefretimin borsadaki kdna olduunu da belirteyim. yoksa savunmamzn gz bebei ayr mesele.
statlar bu gn gnl rahatlyla kvb'ye geilir mi? o cephede durumlar nasl sormaz ve bakmaz olduk. bayadr zpk'da duruyorum ama dn bir hareketlenme olmu gibi. bu gn ne yapsak likitleri?
2012'den bu yl bana kadar ilk ve tek hisse olarak aselsana devam ettim. maa alnca gram altn alr gibi aadan yukardan, nereden denk geldiyse alp biriktirdim. nk kaytsz artsz iyi kazandryordu. ta ki 2017'deki 15 kasm facihasna kadar. sonrasnda eski yllar da dnerek nasl olsa 30 altna inmez diyerek gayet rahat ekilde yoluma devam ettim. halka arz muhabbetlerinden sonra da ykm yaadm. o dnem en azndan 30'a stop koyup aa krlrken verebilseydim kurtulmutum ama ksmet deilmi. Allah'tan 30 zeri maliyetim olmamt, zaten bir ayda 27'den 47'ye umutu. nceki yllardan toplamam olsaydm bu mereti, kesin batp ocama incir aac dikmitim, ben asl bu duruma krettim. krdan zarar ettik, zamannda da iyi kazandk Allah bereket versin. sonuta yl banda 24'lerden hepsini satp hisse olayna tvbe ettim. 4 ay kadar nce ziraatten hesap atrrken de borsa hesab amayn, sadece fonlara ak olsun yatrm hesabm dedim. 40 zeri satabileceim hisseyi bir yldan fazla bir sre bekledikten sonra 24'lerden satmak, bir daha her ne olursa olsun hisseye girmeme karar verdirdi. bi aralar buralarda da tarttk ya fon mu hisse mi diye. benim ilcm fondu ve yava yava kendime geldim ok kr. bunlar biraz uzun yazdm. nk buradan ok ey rendim. burada emei olan tm dostlara Rabb'im her iki cihanda da gzelliklerin en iyisini versin. bunu btn kalbimle diliyorum. bol kazanlar.
Yer mleri