Originally Posted by hayrani statlar bu gn gnl rahatlyla kvb'ye geilir mi? o cephede durumlar nasl sormaz ve bakmaz olduk. bayadr zpk'da duruyorum ama dn bir hareketlenme olmu gibi. bu gn ne yapsak likitleri? Ppf daha uygun gorunuyor Fil dun 21 verdi
Originally Posted by Webster Azer bulbul Hosuma mi gitti???? Tcd cokuyor sen onu dusun... Al sana Hahahajajahaha Karimi etmisim Acc alanlara gecen be bu hafta bir as zor gecti kendimde dahil
Originally Posted by Webster Ppf daha uygun gorunuyor Fil dun 21 verdi 1 gundur yarin 12 iner
Originally Posted by Webster Boyle kapatsa 2.5 kesin ......
Originally Posted by Webster Aselsan milgem projesine ortak oldu Pakistana yapilacak gemilerde yazilim yapacak...bu olumlu etkiler diye dusunuyorum syn hayrani 30 tl olsa da satsak kurtulsak... bktrd...
Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Originally Posted by sevinen mavi kuta nedemek?
Originally Posted by Hamza__Stbyk fon nerden ynetiliyordu ? gediin istanbul kartalda merkezi var orada m gpgciler Gedik Yatrm / ankaya b. nden ynetiliyor.
Originally Posted by Webster Hayirli olsun 112 k... 109400 tek nefeste gecer diye umuyordum ama yine dnyor oralardan. Nefesi yetmiyor gibi
Forum Rules
Yer mleri