O da doru. Ama risksiz de para kazanlmyor. Zaten ev alsak deprem olur bizde de yle ans var)
aslnda ben, bu almay her pazartesi sabah hazrlayarak haftalk getirilere kadar paylaacaktm. Bu hafta bist 100 u kadar artmken en ok artan fon on listesi yapacaktm. Hatta rnek: geen haftann birincisi bu hafta 2 sra derek nc olabildi gibi, tamamen top on listesi hazrlar gibi fon on yapacak, aylk ve ylla kadar da gidecektim. Bunun nce bana, sonra da hepimize faydas olacakt. Ama malum grme engelli olup ekran okuyucuyla da haftalk getirelere tklayamaynca, yani tklasam dahi bir uyumsuzluktan dolay getiriler almaynca yapamadm. Her ne kadar pc ve akll cihazlar kullansak ta okuyucular yetersiz oluyor. Bazan gncelleme geliyor, alacam fonun dahi adn okumaz oluyor iphone. Sonra bankaa geri bildirimde bulunuyoruz da insafl olurlarsa on 15 gnde, bazan da birka ay sonra ancak dzeltiyorlar. Ufak yazlm dzenlemesiyle uygulamann ekran okuyucusuyla uyumlu olmasu salanyor ama gerekten derdimizi anlatncaya kadar zorlanyoruz
Maydonozcu hocam'n formatna benzer bir formatta, haftalk ya da aylk periyotta, BIST,ALTIN,DOLAR,MEVDUAT,ENFLASYON getirilerini de ierecek ekilde birey hazrlamay dnyorum yaknda
bu arada nerileriniz/istekleriniz varsa iletebilirsiniz, becerebilirsem yaparm
Yer mleri