Ee alma vakti degilmi ,bu durumda ?SM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Ee alma vakti degilmi ,bu durumda ?SM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Sana bir ey yazardm ama hala baka eyler peindesin...
Kimseye burda mal aldrmadm aln da demedim senin tcd uuyor kayor aln dediin ekildede bir ey demedim.
Ben tte 1,5 aydr alp satyorum sade bu ykseli deil XTKJS 80 binlerde iken alp satmaya baladm ok kr hi zararm olmad doru yerlerde alp sattm iin ve ok iyi para kazandm burdan baz arkadalar da ald kazand.
Ben o gnler de yazarken bu fonu sen yerin dibine sokuyordun ben yazdm diye noldu rekor yapt.
Gelelim zarar kar edecek kiilere 2 mesaj alnt yapmsn az gemie bak madem ok irdelemek istiyorsun konuyu ka kere yazdm bu endeksde suni eyler dnyor karm aldm ktm diye hatta bazlar tutmaya devam etti daha da kar ettiler ama ben riski minimize ederim srekli.
Dn yazdm da saat 5 di ama nceki gn ana para ne var ne yok sat vermitim kalan kar kadar bir miktar oda inse de ksa da umrumda olmaz bunu da yazdm ona gre hareket edin de dedim.
Herkesin kendi paras istediini alr satar buradan kimse direkt al sat tavsiyesi veremez...
Borsa da yukselis bu gazla devam edecek gibi.acc aldim,baska da almam lazim bugun 13:30 kadar.SM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Senin sylediin benim sylediim fon yarna dndrmeye (almaya) gerek yok. Burada herkes (isteyen) ald yada gzel grd fonu paylayor. Kazanrkende, kaybederkende para herkesin kendi cebine giriyor yada kyor. Bu tarz fonlar hisseler kadar olmasada risk tabiki var, adamlar risk derecelendirmesi yapmlar, bouna deildir herhalde. Burada kim kazanrsa sevinmeliyiz, kim kaybederse zlmeliyiz, hepimiz byle olmalyz bence. Neden burada bireyler yazyor insanlar, sadece kendine faydal olmak isteyen zaten grdklerini bildiklerini yazmaz (yazmyor) ama belki birileri de faydalanr diye dnenler fonlar yazyorlar, byle iyi niyetle hareket eden arkadalar var aramzda, onlara teekkr ederim. Ama benim sylediim yle iyi onun syledii byle kt gibi bir ksr dngye sokmayalm buray, ne gzel Bilgi alverii ile ilerliyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
Yer mleri