o acc bir gn eksi getirirse buralar enlenir bakalm -0,001 bile getirse veballerden bahsedenler kabullenip st ste tte de olduu gibi 8 10 mesaj atlacak m merakla bekliyoruz.
o acc bir gn eksi getirirse buralar enlenir bakalm -0,001 bile getirse veballerden bahsedenler kabullenip st ste tte de olduu gibi 8 10 mesaj atlacak m merakla bekliyoruz.
Tcd dusundum.bende,portfoyde %10 su an tcd SM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Bu konuyu zaten uzatmamak adna cevap yazdm yoksa akama kadar 30 mesaj yazard u kadar eksi yapt gryormusunuz diye.
Zaten bu arkadan gemii belli yapt yazd eyler de belli gelir byle satama olay yaratacak eyler yazar burdan muhabbeti dndrr.
Dier arkada da yok can sklyor belliki.
Bu arkada dieri gibi deildir dedim ama buda ayn cenahta.
Konumuza dnersek tte bu hareketi 2018 de yapm tekrar aynsn yapabilir tarihesini baknca.
Ytd
Tpf ili ilgili bu forimda geriye giderseniz aklamalar var.hatrladm kadaryla tpf nin ieriinde bol miktarda zel sektr fonu bulundurmas ve bu sektrdeki firmalarn batmas veya deme zorluuna girmesi nedeniyle bu ekilde bir ini olmu galiba
Benim full acc ve u an portfy baya artda. Korkarm bugn de eksi yazacak. Azck risk alabilselerdi bu hafta fulleyecektik. Takasta paras kalmam full tureve yatrm %25. Bir taraftan kzyor bir taraftan da en az benim kadar risk sevmediklerinden tutuyorum
Yatrm tavsiyesi deildir. tavsiye olarak deerlendirilemez. Her zaman kendi kararnz kendiniz veriniz.
teknoloji endeksinin salam dmesine ramen bist in artda olmas gzel bir gelime gibi duruyor. olmas gereken piyasa deerinin 20 katna kan hisseler vard, byle gitmeyecei belliydi.
Yer mleri