Acc yi lutfen bir daha konusmayim.zarari bile kurtaramadim bugunki - ile .Anlasilan mevduat tan cikan para fonlara gelisi guzel dagilmis.parayi bulmuslar,umurlarinda degil.
SM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
TCD yeni fiyat: 1,975552
SM-A320F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yapraa gelince Hpr hpr sapa gelince meee 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone araclyla gnderildi
ben de zgnm stadm. nk hepimizin kazanmasn istiyorum. acc tcd fark etmez. ben sattm ama bu meretin dnk ykselie karlk en az 0,50 kazanmasn beklerdim. aylktan ylla
istikrarl bir getiri erisi, ykselilerde arada eksi yazp gdm gdm artmas ve d gnlerinde srpriz getiriler salayarak en azndan aylkta ppf'nin
katndan aa olmayacak bir getirinin byk ihtimalle salanaca gibi bir duruu grdmzden bunu aldk. belki de bunu yine salayacak ayr mesele.
ama son zamanlarda borsa uarken dyor, borsa derken de dyor. mustafa stada selam olsun. fon da olsa alyat yaplmaz. uzun vadeci olma mevzusuna
da ekimser bakyorum gibi gr belirtiyordu. rakiplerinin aylk getirilerde e drde katlad bir fondan bahsediyoruz. insan mr boyu de oynar
m? hadi oynad, dlerde gzel getirileri neden gremiyoruz? nceki zamanlarda bu strateji iyi ilemi ama son zamanlarda ne yaptklarn anlamak imknsz.
btn mesele tek kelimede birleiyor. gven... gven yoksa orada durulmaz. yine gzel getiriler olur ayr mesele. her gece borsa ykselse de dse de diken
stnde yatmak durumunda brakmaya baladlar insanlar. iimiz gerekten zormu, tahmin ettiimizden ok daha zormu hem de.
Tcd 1.67 cikiyor
Yer mleri