2 aydýr bu kaðýtta olan bir abiniz arkadaþýnýz olarak izlenimim þu.Kaðýt resmen speðin elinde oyuncak olmuþ .Bana göre hiçbir borsa tekniðine uymayan hareketler yapýyor.Þirketin mali portresinin fena olmadýðýna katýlýyorum ama kaðýdýn anlamsýz harekelerine aklým ermiyor.2'þer saat arayla bir aþaðý bir yukarý neden iner neden çýkar varmý izahý allahaþkýna.Gerçekten bilinçli yorumlarýný gördüðüm arkadaþlarým kusura bakmasýn lütfen.
Teknikle ilgisi olmayan kaðýt görmek isteyen Parsan grafiðine baksýn. Klimasan da doðum sancýsý bunlar. Zerre þüphe etmiyorum
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teknik bakmaktan siz bahsettiniz. Parsan bu konuda teknik olmayan kagittir.
Spek i begenmiyorsunuz. 10 a geldinde 100 bin Lot alisa yazdý. Kaðýt elinizde olduðu için anlamlý geliyor deðil mi. Vereceksiniz buyrun ben alýyorum dedi. Oradan bir kaç gün geçmeden ek üretim tesisi haberi geldi. 12.24 . Sonra 13.35.- 15.10- 17.35 -18.82 .
Maalesef siz olaya kesinlikle soðukkanlý bakamiyorsunuz. Ýhtiyaciniz yoksa yillik bilançoya kadar ekraný bile açmayýn.
Bu göstergeler nasýl soðuyacak. Böyle aþaðý yukarý yaparak. 3 ten 19 gelmiþ herkese nasip olmayacak bir trend. Saðlýkla kalin
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu 10 binlik alýþlarý giren kim acep.
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri