Evet öğrenciyim değerli yorumunuz için teşekkür ederim
1-2 gün içersinde playstore'da bir uygulamamız olacak, ödevden 5 puan daha fazla alabilmek için 100 download sayısı gerekiyor.
Filmler ve dizileri yakından takip ediyorsanız ve forumda olursanız sizin ve bütün forumdaşların desteğini beklerim
Mart için bir fiyat tahminim yok, sadece 19.70 seviyesini geçeceğine inanıyorum. Ama umarım sizin tahmininiz gerçekleşmez .
Sayın cautionary ile daha önceden başka başlıklarda muhabbetim olmuştu sanırım bulup soracağım, teşekkürler tavsiyeniz için.
Bol kazançlar dilerim.
Her turlu destege hazirim, eger link paylasabilirseniz download destegi de atarim. Eminim diger forumdaslar da destek atacaklardir.
Cauti bu forumda kendisine ait baslikta yakalanabiliyor, sogolsun. Karahan, Kentuf, AlltheoFFs gibi adamlari lutfen twitterda yakalamaya calisin. Kolay kolay bulamazsiniz bu tur adamlari.
Bu gunku fenomenlere benzemezler.
Cauti hisse senedi yatırımını bayağı azalttı forumunda açıklamıştı. Ayrıca prim yapan bayağı bir hisseden erken ayrıldığını biliyorum.. Burda da ilk 19 a vurduğunda 20-25 aralığında sabitlenmesini bekliyordu..
Vay be, gider ayak benim gibilere cakmis da gitmis demek ki. Cani sagolsun, cok sey ogrendik o ve onun gibi insanlardan.
Bir ara benim gibi Aksa'da oldugunu gordugumu saniyorum ama sonrasini takip edemedim, oradan da ayrildim. Yabancilar geri gelinceye kadar (Ocak 10 gibi) biraz disarida kalmayi planliyorum.
Herkese guzel bir aksam dilerim.
Arkadaşlar sanki ayrı evrendeyizCahilcuhela özelden yazdı, oradan haberim oldu.
Özelden soranlara azalttığım ya da tamamen çıktığım pozisyonları yazıyorum. Ayrıca beyaz yaka başlığında giriş yaptıgım hisseleri aldığında söylüyorum.
Çıkış yaptıgım hisselerin başlığında sattım demiyorum. Çünkü birilerini etkilemek istemem...ben satarım, sonra birisi etkilenip satar. Sonra hisse uçar gider, ben de kendimi kötü hissederim.
Sonuçta 16-18 arasında kademeli olarak tüm satışlarımı yaptım.şu an pozisyonum yok...bu nedenle kafa karıştırmamak adına başlıkta yazmıyorum sattıktan sonra.
Ayrıca aksa lar aynen duruyor
Satma sebeplerim...kısa sürede, %100 den fazla getiri, ve özellikle son dönemde dengesiz asagi Yukari hareketler.
Bu demek değil ki, uzun vade hisse tutulmaz...hala ucuz, hala gelecek vaadediyor...ben biraz prensiplere uyup verdim..Kalanlara bol şans....portföy yönetimi stratejilerimi beyaz yaka başlığında detaylı yazıyorum..burada daha fazla detaya girmeyeyim.
Yer İmleri