Bayan Enver, sana bir ortak sözü veriyorum 25 e getir verecem bütün hisseleri sen de 30 a satarsýn , bak 50-75 felen de deniliyor , sen de kazan bende kazanayým ha 😂😂😂
Bayan Enver, sana bir ortak sözü veriyorum 25 e getir verecem bütün hisseleri sen de 30 a satarsýn , bak 50-75 felen de deniliyor , sen de kazan bende kazanayým ha 😂😂😂
Takibimde 20 hisse var tek düþen bu 😂
Þöyle biri saðlam satsa da devre kesip rahatlasa ********..
Borsa -%3 ,müþ gibi düþ panpa[emoji16]
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sayýn brain ne diyorsunuz var mý bir yorumunuz. 2019 u en düþük 23 kapatacaktý..
15,75 kapatýr bugün , iyi daha alabilecez süper 😂
30.9 bilançosundan beri azbir lotla bekliyorum...Bu arada birçok kaðýt bayaðý prim yaptý.Hadi buda zamanýnda yapmýþtý diyelim...Ama Ocak bilançosunda azda olsa karýný artýrýrsa ondan sonra 2020 yýlý Klýmasan yýlý olabilir...Tabi siyasette dengelerde önemli...Geçen gün araba radyosunda dinledim.Avustralya da yaz baþlamýþ insanlar çok zor durumda imiþ sýcaktan.Yani küresel ýsýnma..Demekki kýþ aylarýndada Bazý kýtalarda bu soðutucular satýlýyor...4 mevsim lastik gibi...Kapasite artýrýmý ve iyi bir finansal operasyonla 2020 den çok umitlýyým.Hele mevduatta yýllýk %10 alýyorsan su bir ayda kaðýda giren Agustosta iyi kazanýr gibi duruyor.Bu benim þahsi temel analýzým.YTD.Sizde paylaþýn lutfen projeler hakkýnda beklentilerinizi...Ýyi haftasonlarý...
Ayný 9 seviyesindeyken yaptýðý hareketlet ve indikatör göstergeleri týpatýp ayný nerdeyse ,
Yer Ýmleri