Yeni sayfa hayirli olsun pazartesi gunu gunluk cok al satci Tayfa olur Yukari acip asagida yapabilir diger arkadaslarin dedigi gibi gelen karlar devam etsin uzun vade sorun yok
Yeni sayfa hayirli olsun pazartesi gunu gunluk cok al satci Tayfa olur Yukari acip asagida yapabilir diger arkadaslarin dedigi gibi gelen karlar devam etsin uzun vade sorun yok
Bu hisseyi dÜn saat 4'+++ kadar kim neden 10 liraya veriyordu? forumda yazdýnýz bu haber biliniyordu, elbet spek de biliyordu. HÝSSEYE BÝR ÞEY DEMÝYORUM TABÝ DE.............
Ona akýl sýr ermez. 2015 yýlýnda 3.5 liraya tkfen satýyorlardý hem de yüz milyonlarca lot tuttu oradan 27 ye gitti. Karel maliyetim 1.3 idi 1.13 alýþým vardý aklým hayalimalmuyordu o kaðýt nasýl orada diye þimdi 11 lira. Ben hep erken sattým bunda inþallah hedefe kadar disiplinden taviz yok, satan satsýn.
Klimasan Yönetim Kurulu Baþkaný Marcelo Lima daha önce 9000 metrekare bir yatýrým yaptýklarýný ifade etti. “Buranýn inþaatýnýn onayýný birkaç yýl önce verdik. Rusya ve Hindistan'dan sonra Klimasan’da geliþmeye devam ediyoruz” ifadelerini kaydeden Lima, Asya’daki önemli yatýrým merkezlerinden birinin de burasý olduðunu söyledi ve Türkiye'de yatýrým yapmaktan duyduðu memnuniyeti dile getirdi.
http://manisa.gov.tr/vali-ahmet-deni...renine-katildi
Tahtaya galip in ekibi girmiþ diyorlar ne dersiniz. Mümkün mü?
Yer Ýmleri