1 defa yüksel sonra 10 gün düş , ah klimasan ah
1 defa yüksel sonra 10 gün düş , ah klimasan ah
Biz bunda 27-30 hatta 75 😂ler diyoruz ama bu galiba 20 yi geçemiyecek galiba , 4.çeyrekte kardaki düşüşü dikkate alıyor bu makarnacı enver , sene sonunuda 16 altı kapatmasak bari , bilmiyorum ama adam herhalde malmı çıkıyor ne yapıyor , valla bende soğumaya başladım bu hisseden , sene sonu 120 kapatsa fk 6 olacak , temettü yüde mayısta açıklasalar o zamana kadar gider bu yine 20-16 arası , mayıstada temettü açıklamazlarsa maelesef 13 ve altı gider bu , elimizde kalır ******** klimasan
Şahsi dusuncem ky nin eline mal vermek olsaydı amaç şimdiye kadar hisse en iyi ihtimalle 12 lerde olurdu. Şahsen 2 defa yukarıdan satıp aşağıdan aldım ama şuan kesinlikle al sat macerasına girmiyorum. Filmin sonunu merak ediyorum açıkçası . Hayırlısı bakalım.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun ne olacağı belli belekkimi , yine 16 altına dönüş git - gel , şaka gibi valla endeksede bağladı , bunda teknik meknik işlemiyor 2 aydır soğuyor 😂 sanki fk 10 lara geldi de dengeliyor 😂 , yatırım fonlarıymış öyle diyorlar ya 😂 ,yüzüne bile bakmıyorlar bu hissenin bence yatırım fonları , yatırımcıda gelmiyor , enver çevirip duruyor satmıyorsa,
Şirket bedelli mi açıklasa acaba , bedelli açıklayanlar yükseliyor 😂
Geçen hafta 16.50 idik. Simdi 18.01 hisse, Allah aşkına ne istiyorsunuz ? Her dakika her saniye yukarı mı gitsin ?
ve daha iki ay önce 10 liraydı klimasan, iki ayda yüzde 80 vermiş nerede var bu kazanç ?
Ve gerçekten yatırım yaptığınız şirkete güvenmiyorsanız burada durmanız inanılmaz mantıksız kusura bakmayın.
Ayrıca teknik inanılmaz güzel işliyor.
Bugün kapanış 17.35 yakışır. Yukarı kıracağı yok aşağı gevşeyecek muhtemelen.
Yer İmleri