21,20 de ne alýcý var, aþaðý salmadýlar bir türlü yine de acele etmeyeceðim. alým için bekleyeceðim
21,20 de ne alýcý var, aþaðý salmadýlar bir türlü yine de acele etmeyeceðim. alým için bekleyeceðim
Laf çakmak için yazmadým sayýn Cool. Ýlk baþta yazan arkadaþlara Cool'a varýþmaya gerek yok, nominal'e düþme ihtimali vardý ama düþük olasýklý bir durumdu, yönetimin hiçbir tedbir almamasý gerekir minvalinde bir yazý yazmýþtým. Sonra finansallara bakýnca hesabýný kendim oturtamadým. Klimasan hissesini de tam o tarihlerde almýþtým, bu sebeple sizin yazdýðýnýzý kolayca bulabildim. Bir þey ispatlama derdi yok, herkes hissedar sonuçta.
Ýbagatir, nosfecagri, granprix döktüysek bugün yukarý sürmelisin spek.. Saat 16:00 dan sonra hareket bekliyorum hadi sen yaparsýn. Bak bunlar eskiler
![]()
Aþaðý götürürsen mal kaptýrýrsýn Enver abi, direk 25 e bas![]()
yok caným o kadar uzun boylu deðil. 33 e gelsin yeni bilançodan önce, faizler de þu anki seviyede ise hemen dökülürüm.
Faiz düþer, çok iyi bilanço gelir, tutar hedefim 50 liraya çýkar bir þey diyemem
Þu an tahvil 17 olursa hemen satarým. Sistemli trade yapýyoruz bizde duygu yok demeyeyim de az, duygu olmaz olur mu çok seviyorum keratayý![]()
Eski yeni farketmez, adamlar kendi ellerindeki hisseye bakýyorlar kalanlar isterse Ahmet,Mehmet,Veli,Deli de olsun.
Þu saatten sonra da teknik temel beklentilerinin ben de bittiði yer. Artýk gelecek bilanço beklentileri vs fiyatlanacak.
Yer Ýmleri