Enverin çýktýðýný nereden biliyorsun komple ?Arkadaþlar merhaba
1 haftadýr iþlerim dolayýsýyla telefonum kapalýydý. Ancak bugün bakabildim. Bütün yazýlanlarý hýzlý bir þekilde okudum. Müsait olunca her yazdýðýnýzý not edip tekrar okuyacaðým.
Geçen haftalarda hisseyi götürme konusunda yabancýyla anlaþan Enver’in planýný patron 23-20 mal satarak bozdu. Enver’de malý 20-17 arasý boþalttý. En son 600k lotu kalmýþtý. Þimdi ne durumda bilmiyorum.
Sürekli internet eurobondlarla ilgili haber çýkýyor. Bilinçli yapýlýyor. Yatýrým iliþkilerini aradým kaç kez cevap verin hissedarlar madur ediliyor diye. Sosyal medya haberlerine cevap vermiyorlarmýþ. Böyle devam etsinler..
Ayrýca eurobond ile ilgili þirkete ceza, yaptýrým, inceleme geleceðini düþünmüyorum. Þirket 5 yýlý kapsayan matrah arttýrýmýnda bulunmuþtur.
Yýl sonu kar konusunda yatýrým iliþkileri ile yaptýðým görüþmede þirketin 1. Altý aylýk dönemle 2. Altý aylýk dönem arasýnda hem ciro olarak hem de karlýlýk olarak MEVSÝMSELLÝK bulunduðu tarafýma söylendi. O yüzden yýl sonu 120 milyon kar benim için yeterli. 1. Çeyrek 50 kar gelir mi?? Onun hesabýný yapýyorum. Þu an benim için her þey olumlu. Çalý arkasýnda beklemeye devam... YTD.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri